~Zielonkawy Kopytnik napisał(a): Zasłużył. Ps to radny teraz może sie zrzec diety rada przyklepie
PS2 obchodzi mnie bo kandydatka i inni nauczyciele biorą pensje z moich podatków. Czy nie było zajęć?
Urlop na żądanie?
~Wielbłądza Kostrzewa napisał(a): Mnie tez to obchodzi dlaczego nie ma jej w szkole jak ma być.
Przecież pieniądze z budżetu gminy tez idą na pensje dla nauczycieli.
Ale mysle ze jak nowo wybrani radni obniza sobie diety to będzie Nas stać na to i także na baseny w tym basen w Gosciszowie bo tak mi powiedziano, ze tez u Nas wybudują.
Oj czekam ja na nowe uchwały i postanowienia.
Będziemy Wam patrzeć na ręce to macie pewne.
~Wielbłądza Kostrzewa napisał(a): Mnie tez to obchodzi dlaczego nie ma jej w szkole jak ma być.
Ale mysle ze jak nowo wybrani radni obniza sobie diety to będzie Nas stać na to i także na baseny w tym basen w Gosciszowie bo tak mi powiedziano, ze tez u Nas wybudują.
~~Jasnobrunatna Pęcherznica napisał(a):~Wielbłądza Kostrzewa napisał(a): Mnie tez to obchodzi dlaczego nie ma jej w szkole jak ma być.
Na razie na ręce to będzie patrzeć Świdrowa. To są jej słowa na zakończenie sesji. Żałosne to.