~~Żółtoruda Dalia napisał(a): Izydorczyk przewodniczący? a to dobre dostał kwiatki ,musiała się pokazać/chociaż tak/jak on taki mądry i wykształcony to co on robi w Nowogrodżcu .Kiedyś go lubiłam stracił w moich oczach.zadawac się z nią i łysym .To ma być ministrant.Lepiej było zostać księdzem jak tam w wielkim świecie się nie udało.Porażka ta nasza kandydatka,patrzcie ją kwiatki kupiła ciekawe czy za swoje?czy całe veto się złożyło
Z Pani wypowiedzi wynika, że mądrzy i wykształceni ludzie nie powinni mieszkać w Nowogrodźcu. Rozumiem, że idąc tym tokiem myślenia uważa Pani, że wszyscy mieszkańcy są mało mądrzy i pewnie nie posiadają wykształcenia. Co za generalizowanie!? Rozumiem, że miejsce ludzi po studiach i z ambicjami nie powinno być w Nowogrodźcu. No cóż... współczuje myślenia. Ja po studiach również wróciłam w rodzinne strony i nie czuje się z tego powodu gorsza. Jeżeli chodzi o bycie ministrantem, to już dawno nie widziałam Pana Łukasza w tej roli i nie rozumiem co ma piernik do wiatraka?! Z góry zakłada Pani (nie wiem może przez swój pryzmat), że nowi radni są źli i nieuczciwi. Słabe to- dajmy im szanse. Może to dobrze, że ekipa się odświeżyła, nowe pomysły, potencjał. Kończmy z tą zawiścią! Pozdrawiam!