~Brunatnorudy Łubinnik napisał(a): Synku beknąć to sobie możesz zdrowo po obiedzie.
Sprawdź sobie znaczenie tego słowa w słowniku.
Do prokuratury to mogą Ciebie podać za wszystkie oszczerstwa tutaj podawane.
Tak na dobry sen:
Weź kartkę i długopis na razie swoją bo jeszcze dietka nie wpłynęła i zrób rachunek sumienia.
W tym rachunku sumienia napisz ale tak wiesz dokładnie i precyzyjnie co jutro tu napiszesz.
Dobrze się zastanów i przemysl, żebyś sensownie pisał.
Może być dluuuga noc.
To co chciałem to napisałem i szkoda mi mojego cennego czasu na kolejne
beznadziejne konwersacje.
Dobranoc Aniołki;)
~Zielonkawy Kopytnik napisał(a): Wykroty Zagajnik jest be Gminie więc nie musi dojeżdżać.
Ps nic dziwnego że wasze donosybto jedną wielka klapa. Nie umiecie czytać ze zrozumieniem
~~Perłowoszary Platan napisał(a): To półroczne już bicie piany,pomijam już aspekt moralno - medialny i wstyd na cały i nie tylko powiat ukazuje dobitnie ,że ludzie którzy mają tak wielkie parcie na władzę nigdy nie powinni być do niej dopuszczeni .Bardzo dobrze się stało ,że nowa niedoszła Pani Burmistrz nie uzyskała wiekszości., Z drugiej jednak strony od pedagoga nałeżałoby oczekiwać chociażby elementarnej przyzwoitosci ,bo jaki to przykład dla młodzieży. Żle stało sie natomiast ,że z tego ugrupowania weszła tak duża grupa Radnych . W myśl zasady ,że zgoda buduje , a niezgoda rujnuje dla gminy nastały teraz lata chude . Bo jak niby ma teraz wygladać sprawowanie urzędu przez burmistrza? Pani nniedoszła będzie pokazywać radnym "marionetkom "z tylnego siedzenia , czy łapka w górę czy w dół ? Czy nowi radni bedą bezmyślnie i bez ponoszenia odpowiedzialności przez szarą eminecje przegłosowywac najbzdurniejsze nawet wymysły w myśl zasady ,że im gorzej tym lepiej? Teraz jeszcze pytanie czy
nowy przewodniczący rady Mimio ,że pewnie był jej uczniem pokaże jaja i zdoła się przeciwstawić zapędom niedoszłej .
Zastosowana autokorekta
~~Oberżynowy Chmiel napisał(a): ty co piszesz taki tekst o szarej eminencji, masz nakupczy...ne w bani .Myślisz sobie w tępej główce że cie radni przeczytają i bendą posłuszni SerRobertowi. to se ne wrati .
~~Celestynowy Dziurawiec napisał(a):~~Oberżynowy Chmiel napisał(a): ty co piszesz taki tekst o szarej eminencji, masz nakupczy...ne w bani .Myślisz sobie w tępej główce że cie radni przeczytają i bendą posłuszni SerRobertowi. to se ne wrati .
Ja myślę ,że ten hejt Relichowych czopków ma służyć poróżnieniu radnych i ponownego wybrania Tosi na przewodniczącą żeby dalej można było mieć pełnię władzy .Wczorajsza panika jak przyjechał Urząd Górniczy z Wrocławia świadczy o tym że mają coś za uszami .