Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cezary Przybylski nadal marszałkiem?
~~Oliwkowy Rozchodnik niezalogowany
24 października 2018r. o 12:49
~~Miedzianoczerwony Rozwar napisał(a):
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a):
~~Miedzianoczerwony Rozwar napisał(a): Leper ,Giertych i inni-oliwkowy co na to?

mam to gdzieś , mieszkańcy na pierwszym miejscu
Nie decyduj za mieszkancow oni się wypowiedzieli 21 Xbr. Lenin i jego spadkobiercy też najlepiej wiedzieli, czego chce lud.

nie decyduje za mieszkańców życzę im tylko aby było nam wszystkim lepiej
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopomarańczowa Jagoda niezalogowany
24 października 2018r. o 12:50
Wyborca
Jeżeli Pan Przybylski wejdzie w koalicję Z PIS już nigdy nie będzie miał mojego głosu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~Płowoszary Goździk niezalogowany
24 października 2018r. o 12:56
Jeżeli Przybylski i Roman podpiszą układ z PiS,to będą przegrani w mieście Ceramiki."Bezpartyjni" ??! Jakieś jaja.
24 października 2018r. o 12:58
Panie Cezary ma Pan nasz głos tylko PIS
24 października 2018r. o 13:06
To ja. Prawdziwy "oliwkowy". Nie ma co emocjonować się doniesieniami bolec.info dopóki nie zakończą się rozmowy we Wrocławiu. Wiem,że PIS i Platforma rozważa wariant bez "Bezpartyjnych". Połowa kadencji dla PIS i druga połowa dla PO. Pan Przybylski może zostać na lodzie .
24 października 2018r. o 13:18
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a): To ja. Prawdziwy "oliwkowy". Nie ma co emocjonować się doniesieniami bolec.info dopóki nie zakończą się rozmowy we Wrocławiu. Wiem,że PIS i Platforma rozważa wariant bez "Bezpartyjnych". Połowa kadencji dla PIS i druga połowa dla PO. Pan Przybylski może zostać na lodzie .

do Bolec Info dlaczego oliwkowych jest więcej
24 października 2018r. o 13:27
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a): To ja. Prawdziwy "oliwkowy". Nie ma co emocjonować się doniesieniami bolec.info dopóki nie zakończą się rozmowy we Wrocławiu. Wiem,że PIS i Platforma rozważa wariant bez "Bezpartyjnych". Połowa kadencji dla PIS i druga połowa dla PO. Pan Przybylski może zostać na lodzie .

pierwszy oliwkowy ściemnia drugi emocjonuje szok ilu was jest
24 października 2018r. o 13:31

pierwszy oliwkowy ściemnia drugi emocjonuje szok ilu was jest

Niech redakcja coś z tym zrobi bo mam dość podszywania się kogoś pod moim nikiem. Potwierdzam - rozmowy we Wrocławiu nie toczą się tylko z Bezpartyjnymi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza