~~Miedzianoczerwony Rozwar napisał(a):~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a):Nie decyduj za mieszkancow oni się wypowiedzieli 21 Xbr. Lenin i jego spadkobiercy też najlepiej wiedzieli, czego chce lud.~~Miedzianoczerwony Rozwar napisał(a): Leper ,Giertych i inni-oliwkowy co na to?
mam to gdzieś , mieszkańcy na pierwszym miejscu
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a): To ja. Prawdziwy "oliwkowy". Nie ma co emocjonować się doniesieniami bolec.info dopóki nie zakończą się rozmowy we Wrocławiu. Wiem,że PIS i Platforma rozważa wariant bez "Bezpartyjnych". Połowa kadencji dla PIS i druga połowa dla PO. Pan Przybylski może zostać na lodzie .
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a):~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a): To ja. Prawdziwy "oliwkowy". Nie ma co emocjonować się doniesieniami bolec.info dopóki nie zakończą się rozmowy we Wrocławiu. Wiem,że PIS i Platforma rozważa wariant bez "Bezpartyjnych". Połowa kadencji dla PIS i druga połowa dla PO. Pan Przybylski może zostać na lodzie .
do Bolec Info dlaczego oliwkowych jest więcej
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a):~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a):~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a): To ja. Prawdziwy "oliwkowy". Nie ma co emocjonować się doniesieniami bolec.info dopóki nie zakończą się rozmowy we Wrocławiu. Wiem,że PIS i Platforma rozważa wariant bez "Bezpartyjnych". Połowa kadencji dla PIS i druga połowa dla PO. Pan Przybylski może zostać na lodzie .
do Bolec Info dlaczego oliwkowych jest więcej
pierwszy oliwkowy ściemnia drugi emocjonuje szok ilu was jest