Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Iwona, trzymaj się mocno!
~~Zielonkawożółty Agrest niezalogowany
25 października 2018r. o 20:14
Wszyscy wypowiadają się za Panią Radną. Powinna wydać oświadczenie i wyjaśnić całą sprawę. I po krzyku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Żółtopomarańczowa Śliwa niezalogowany
25 października 2018r. o 20:25
Dziwne misto, opluwacie kogos kto sam cieżką pracą do czegoś doszedł. Dlaczego boli was to ze ktoś ma jaja wieksze od waszych? Nie dziwie się już że mamy w miescie radnych bezradnych, takich wolicie bo wtedy przynajmniej czujecie że jesteście na jednym poziomie... Żal
~Jasnobrunatny Hiacynt niezalogowany
25 października 2018r. o 20:43
Ja pierdziele. Ale co niektórych coś boli.

Najlepiej będzie, żeby dyrektor udostępnił struktury organizacyjne Bok-M..coś tam i wtedy się okaże, na jakim stanowisku pracuje kobiecina.

A zarobki to już inna sprawa. Widocznie zarabia tyle, ile jest warta. Ale to Was boli. Typowi zawistni ludzie. Nie chodzi o to żebym ja miał więcej, ale żeby mój sąsiad miał gorzej ode mnie.
~~Złotobrązowa Goryczka niezalogowany
25 października 2018r. o 20:43
~~Limonkowa Tawuła napisał(a): Jeszcze parę lat temu Iwona była do pogadania i pośmiania się. To co się ostatnio stało i to że dołączyła do impulsu kładzie się cieniem na jej dokonaniach , przykro mi Iwona ale stracilas w moich oczach.
Co ,usłużna koleżanka, żal d .pę ściska, że dziewczynie wyborcy zaufali. Ja panią Iwonę cenię chociaż nie jesteśmy na ty ,tak jak tawuła.
~~Złotobrązowa Goryczka niezalogowany
25 października 2018r. o 20:49
~Jasnobrunatny Hiacynt napisał(a): Ja pierdziele. Ale co niektórych coś boli.

Najlepiej będzie, żeby dyrektor udostępnił struktury organizacyjne Bok-M..coś tam i wtedy się okaże, na jakim stanowisku pracuje kobiecina.

A zarobki to już inna sprawa. Widocznie zarabia tyle, ile jest warta. Ale to Was boli. Typowi zawistni ludzie. Nie chodzi o to żebym ja miał więcej, ale żeby mój sąsiad miał gorzej ode mnie.
Wejdż na strone BOK -MCC,zobaczysz strukturę org. tej hierarchicznej instytucji i zobaczysz .
29
Bernard
25 października 2018r. o 20:58
~Jasnoróżowy Dzwonek napisał(a): Pani Bojko powinna zrezygnować z pracy w BOK-MCC skoro została radną. Jej ugrupowanie głosiło przecież ze radni nie powinni zajmowac wysokich stanowisk!

Komitet wyborczy z którego startowała nie był anonimowy, ona nie jest anonimowa, ja też podpisałem się pod swoim tekstem. A ty jak? Nie masz odwagi podpisać się pod swoim?

Dopisane 25.10.2018r. o godz. 20:55:

~~Limonkowa Tawuła napisał(a): Jeszcze parę lat temu Iwona była do pogadania i pośmiania się. To co się ostatnio stało i to że dołączyła do impulsu kładzie się cieniem na jej dokonaniach , przykro mi Iwona ale stracilas w moich oczach.

Mam dokładnie takie same przemyślenia na temat ludzi, którzy dołączyli do niektórych innych komitetów : )

Zapraszam do lektury całego tekstu na Bobrzanach : )

Dopisane 25.10.2018r. o godz. 20:57:

~~Brązowawożółta Cieszynianka napisał(a): Tak Iwona, trzymaj się mocno! Bernard Łętowski wziął sie za pomaganie Tobie, a każdy, komu pomaga prędzej czy później ponosi sromotną porażkę. Jest takie powiedzenie na mieście, że jak B. Łętowski do kogoś dołączy to nie wróży to dobrze.

Nie pomagam Iwonie, być może dlatego właśnie odniosła dwa zwycięstwa, została radną (czyli ludzie ją docenili) a na dodatek w gronie jej wrogów pojawili się ludzie, których niechęć jest dowodem na to, że jest ona przyzwoitym człowiekiem.

Jest takie powiedzenie na mieście, że pod prąd to ino szlachetna ryba płynie z a prądem...

Dopisane 25.10.2018r. o godz. 20:58:

~~Brązowawożółta Cieszynianka napisał(a):
~~Piwny Lędźwian napisał(a): Pani Iwona Bojko nie piastuje żadnej funkcji kierowniczej w BOK_MCC. Po za tym jest radną opozycyjną,przeciwnikiem partii prezesów, którzy poobsiadali spółki i instytucje Miejskie pełniąc w nich funkcje kierownicze.

Kierownikiem Bojko moze nie jest, ale ma wysokie stanowisko. Niech sie przyzna ile zarabia miesiecznie to sobie ludzie sami ocenia czy ma niskie czy wysokie stanowwisko.

Pewnie gdzieś koło kwietnia będziesz mógł/mogła, anonimku, zobaczyć sobie jej oświadczenie majątkowe bo jako radna musi je złożyć.

bobrzanie.pl
~~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
25 października 2018r. o 20:59
Skąd konkurencyjny portal miał info czy faktycznie nadal pobiera takie a nie inne wynagrodzenie? Pani Lijewska, liczymy na odpowiedź. Bo pachnie złamaniem prawa
29
Bernard
25 października 2018r. o 21:00
~~Oranżowy Mieczyk napisał(a):
~~Zielonoszary Wyżlin napisał(a): Zaraz, ale nie było przed wyborami filmu Kler....

Ludzie co wy z tym klerem przed czy po wyborach jakie ma to znaczenie to nie jest komedia

W kontekście zarządzania kinem ogromne. Trudno byłoby (po frekwencji na Venomie) obronić tezę, że zwlekanie z premierą Kleru nie naraziło BOK MCC na zmniejszenie przychodów. Nie wątpię, że nowy dyrektor BOK MCC wyciągnie wnioski.

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy