~Jasnoróżowy Dzwonek napisał(a): Pani Bojko powinna zrezygnować z pracy w BOK-MCC skoro została radną. Jej ugrupowanie głosiło przecież ze radni nie powinni zajmowac wysokich stanowisk!
Komitet wyborczy z którego startowała nie był anonimowy, ona nie jest anonimowa, ja też podpisałem się pod swoim tekstem. A ty jak? Nie masz odwagi podpisać się pod swoim?
Dopisane 25.10.2018r. o godz. 20:55:
~~Limonkowa Tawuła napisał(a): Jeszcze parę lat temu Iwona była do pogadania i pośmiania się. To co się ostatnio stało i to że dołączyła do impulsu kładzie się cieniem na jej dokonaniach , przykro mi Iwona ale stracilas w moich oczach.
Mam dokładnie takie same przemyślenia na temat ludzi, którzy dołączyli do niektórych innych komitetów : )
Zapraszam do lektury całego tekstu na Bobrzanach : )
Dopisane 25.10.2018r. o godz. 20:57:
~~Brązowawożółta Cieszynianka napisał(a): Tak Iwona, trzymaj się mocno! Bernard Łętowski wziął sie za pomaganie Tobie, a każdy, komu pomaga prędzej czy później ponosi sromotną porażkę. Jest takie powiedzenie na mieście, że jak B. Łętowski do kogoś dołączy to nie wróży to dobrze.
Nie pomagam Iwonie, być może dlatego właśnie odniosła dwa zwycięstwa, została radną (czyli ludzie ją docenili) a na dodatek w gronie jej wrogów pojawili się ludzie, których niechęć jest dowodem na to, że jest ona przyzwoitym człowiekiem.
Jest takie powiedzenie na mieście, że pod prąd to ino szlachetna ryba płynie z a prądem...
Dopisane 25.10.2018r. o godz. 20:58:
~~Brązowawożółta Cieszynianka napisał(a): ~~Piwny Lędźwian napisał(a): Pani Iwona Bojko nie piastuje żadnej funkcji kierowniczej w BOK_MCC. Po za tym jest radną opozycyjną,przeciwnikiem partii prezesów, którzy poobsiadali spółki i instytucje Miejskie pełniąc w nich funkcje kierownicze.
Kierownikiem Bojko moze nie jest, ale ma wysokie stanowisko. Niech sie przyzna ile zarabia miesiecznie to sobie ludzie sami ocenia czy ma niskie czy wysokie stanowwisko.
Pewnie gdzieś koło kwietnia będziesz mógł/mogła, anonimku, zobaczyć sobie jej oświadczenie majątkowe bo jako radna musi je złożyć.