M21W2 napisał(a): Piotrek dziś akurat mam inne zajęcie i napiszę w skrócie , jestem wyborcą PiS-u choć niezbyt przepadałem za Kaczyńskimi jak zresztą za całą pseudo-elitą Solidarności i całym układem Okrągłego Stołu . PO i ich politykę uznałem za szkodliwą dla polski , wybór był tylko jeden PiS . Minęły trzy lata i nic się nie zmieniło . Piszesz o Mazowieckim ( żydobankster ) przedstaw na to jakiś dowód lub zastanów się nad tym czy ty czasem nie masz jakiejś obsesji na punkcie Żydów . Premier Szydło sprawdziła się w trudnych pierwszych dwóch latach i jakby to ode mnie zależało nadal by nim była choć z tymi premiami to przesadziła , zdecydowanie była lepsza w kontaktach z urzędasami UE . Na pytanie czy to dobra zmiana odpowiem że jest to zmiana na lepszych , nie będę pisał o swoich zastrzeżeniach do obecnej ekipy nie widząc na horyzoncie nic lepszego na naszej scenie politycznej . Abym zmienił swoje preferencje musiałoby powstać jakieś nowe ugrupowanie nie związane z układem Kiszczak - Wałęsa , żądza władzy Schetyny i spółki mnie nie przekonuje do POKO , nie oszukujmy się mamy ograniczony wybór lub - jak połowa Polaków nie iść na wybory tylko zająć się krytykanctwem na forach internetowych . Piotrek ja mam duszę związkowca i wrażliwość na krzywdę ludzką , Rząd PiS choć w części realizuje to co my ludzie opozycji antykomunistycznej głosiliśmy w latach osiemdziesiątych , człowiek podmiot a nie tania siła robocza . Pozdrawiam .
~~Błękitnawy Pomidor napisał(a): Na kolanach ? i pokonał takich gigantów - lemingów jak ty .
To to jakby bokser jedną ręką pokonał przeciwnika - dobre .
~~Błękitnawy Pomidor napisał(a): Dlaczego akurat te nazwiska " komunistów"cytat z "tvn" może jakieś własne przemyślenia ?.
Zastosowana autokorekta
Jaanoo napisał(a): [img=1544544666_kvkt5dk.jpg][img=1544544673_gzsrwzy.jpg]