Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

~~Błękitnawy Pomidor niezalogowany
11 grudnia 2018r. o 19:29
Na kolanach ? i pokonał takich gigantów - lemingów jak ty .
To to jakby bokser jedną ręką pokonał przeciwnika - dobre .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 grudnia 2018r. o 19:33
M21W2 napisał(a): Piotrek dziś akurat mam inne zajęcie i napiszę w skrócie , jestem wyborcą PiS-u choć niezbyt przepadałem za Kaczyńskimi jak zresztą za całą pseudo-elitą Solidarności i całym układem Okrągłego Stołu . PO i ich politykę uznałem za szkodliwą dla polski , wybór był tylko jeden PiS . Minęły trzy lata i nic się nie zmieniło . Piszesz o Mazowieckim ( żydobankster ) przedstaw na to jakiś dowód lub zastanów się nad tym czy ty czasem nie masz jakiejś obsesji na punkcie Żydów . Premier Szydło sprawdziła się w trudnych pierwszych dwóch latach i jakby to ode mnie zależało nadal by nim była choć z tymi premiami to przesadziła , zdecydowanie była lepsza w kontaktach z urzędasami UE . Na pytanie czy to dobra zmiana odpowiem że jest to zmiana na lepszych , nie będę pisał o swoich zastrzeżeniach do obecnej ekipy nie widząc na horyzoncie nic lepszego na naszej scenie politycznej . Abym zmienił swoje preferencje musiałoby powstać jakieś nowe ugrupowanie nie związane z układem Kiszczak - Wałęsa , żądza władzy Schetyny i spółki mnie nie przekonuje do POKO , nie oszukujmy się mamy ograniczony wybór lub - jak połowa Polaków nie iść na wybory tylko zająć się krytykanctwem na forach internetowych . Piotrek ja mam duszę związkowca i wrażliwość na krzywdę ludzką , Rząd PiS choć w części realizuje to co my ludzie opozycji antykomunistycznej głosiliśmy w latach osiemdziesiątych , człowiek podmiot a nie tania siła robocza . Pozdrawiam .

Dziękuję za odpowiedź Lucjan :) Ty jesteś starym opozycjonistą , ja się dopiero uczę opozycji wobec POPISU . Problem polega na tym , że Wasza walka nie miała sensu . Bolek Was oszukał , jak dzisiaj mnie żydobankster Morawiecki . Wciąż jesteśmy tanią siłą roboczą , ale Kolega Morawiecki poszedł był jeszcze dalej i Kazachów oprócz Asteków i Inków postanowił ... jako tanią siłę roboczą dla zachodnich korporacji do Polski sprowadzić. Lucjan jesteś Mądrym Człowiekiem , czy nie widzisz , że Albin Siwak ma rację ? Etos Solidarności umarł ostatecznie ... czas na nową solidarność ... Mądrych Ludzi . Nie to żebym aspirował , ale jeśli czujesz w sobie jeszcze tamten powiew wolności , to proszę Cię ... rzuć hasło i postawię kosę na sztorc . Niemniej jednak stawiam jeden warunek ... bez partyjniactwa . Kto , jak kto , ale Ty Lucjanie doskonale wiesz co znaczy ten termin. Kukizem mi trochę zaleciało :D

Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Szaroniebieski Milin niezalogowany
11 grudnia 2018r. o 19:42
~~Błękitnawy Pomidor napisał(a): Na kolanach ? i pokonał takich gigantów - lemingów jak ty .
To to jakby bokser jedną ręką pokonał przeciwnika - dobre .

https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/modernizacja-czolgow-mon-leopard-k2,23,0,2423831.html

pis tacy intelektualiści czy raczej bezmózgowi zdrajcy Polski ?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 grudnia 2018r. o 19:46
Jak piszesz baranie Asteków ? Syy powinno być ZYY :D Autokorekta zastosowana :D

Śmiech to zdrowie Panowie Lachy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Szaroniebieski Milin niezalogowany
11 grudnia 2018r. o 19:50
pis robi sobie z Polski nie tylko jaja ale naraża życie Polaków
Po co hucznie świętować 100 lecie niepodległości ?
Nie lepiej od razu się poddać ?
Po co kupować nowe czołgi ? Żeby nam ukradli czy zazdrościli ?
Lepiej w nieskończoność remontować zardzewiałe
2900
#falco nieaktywny
11 grudnia 2018r. o 20:45
~~Błękitnawy Pomidor napisał(a): Dlaczego akurat te nazwiska " komunistów"cytat z "tvn" może jakieś własne przemyślenia ?.

ano dlatego że teraz pisowski komuch zasiada wśród ...ów i krzyczy ''precz z komuną ''
ano dlatego że komuszy prokurator kryże wydawał ''wyroki'' po myśli ...ów pomimo tego że o rażących błędach w postępowaniu wydawali niezależni karniści
wystarczy?

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
19709
#Anonim19709 nieaktywny
11 grudnia 2018r. o 21:03
Jaanoo napisał(a): [img=1544544666_kvkt5dk.jpg][img=1544544673_gzsrwzy.jpg]
21329
#SKURCZYBYK479 nieaktywny
11 grudnia 2018r. o 21:10
GRUNT ZE NIE MA CIAPATYCH I NIE DZIEJE SIE TO CO W PARYZU :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.