Dobre piwko ... gdyby nie starania Bahusa już dawno stracił bym sens życia.
A wracając do sprawy :
M21W2 napisał(a): falco napisał(a): ich ''wyborcy''?
wystarczy napisać -''ciemny lud to kupi'' i wszystko jasne kim są ci ''wyborcy'' ;)
miłego dnia wszystkim :)
wszystkim oprócz ...ów bo z nimi wiadomo ...''do wora.....itd''
Zadaj sobie pytanie kim Ty jesteś , ja nie potrafię znaleźć określenia , ( W wyborach zwyciężyło Prawo i Sprawiedliwość, na które oddano 5 711 671 ważnych głosów, co stanowi 37,58 proc. Na Platformę Obywatelską zagłosowało 3 661 474 ) , to że ziejesz nienawiścią do polityków PiS przekierowujesz na ich wyborców do których nie ukrywam należę świadczy o Twojej kulturze osobistej a właściwie jej braku . Piszesz do Jano per towarzysz , Twoja mowa nienawiści świadczy o tym że to Ty jesteś kontynuatorem wypowiedzi Urbana o przeciwnikach politycznych . Miłego dnia - wyborca PiS-u .
Lucjan ... zawsze od pierwszych Twych postów , jakie miałem zaszczyt czytać cenię Cię za Inteligencje , krasomówstwo i dokonania pomimo opluwaczy , czyli zwyczajnych trolii internetowych , ale proszę Cię , powiedz mi dlaczego Naczelnik wymienił kijek na siekierkę ? Beatę na żydobankstera ? Jeśli jesteś faktycznym zwolennikiem PISU ... wytłumacz mi to , bo ja Naczelnikowi gotów jestem gardło przegryźć za tą ... Dobrą Zmianę. Kartofla Lecha też nie lubiłem za wystąpienie w Knesecie , ale Jara nie lubię jeszcze bardziej za iluzję Dobrej Zmiany . Glanowałem Ryżego Olsena , kaszuba , króla Europy , dobermana Pięknej Angeli ... kiedy Ryży Olsen udał się był na saksy ... podał rękę Jarowi mówiąc " idę zarobić parę groszy , ty pilnuj interesu " .
Janoo ja mam memy w główce ... nie wszystkie wprawdzie ... i dlatego edukuj mnie ...
Lucjan , z całym szacunkiem , to nie jest Dobra Zmiana , udowodnij Cię proszę , że się mylę :) Lubię gadać z Inteligentnymi , szczególnie wtedy gdy się nie zgadzają ze mną ...
... no taka natura panny , co ja Ci poradzę ? Wiadomo , baby , szczególnie te męskie ... upierdliwe są . Człowiek chciałby piwa popić , posiedzieć , powspominać , a tu wciąż trzeba walczyć ...
Merytoryka Lucjanie , bardzo Cię proszę :)
Zastosowana autokorekta