Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

~~Jaskraworuda Budleja niezalogowany
12 grudnia 2018r. o 10:47
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Najgorzej, gdy supergłupek głupoty u innych zaczyna poszukiwać.

Piszesz o sobie pisdzielcu .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
12 grudnia 2018r. o 11:05
Wystawiacie sobie sami świadectwo!
Tego poziomu nie trzeba nawet komentować...
14240
M21W2
12 grudnia 2018r. o 11:39
falco napisał(a): M21 napisał
''nie będę pisał o zastrzeżeniach do obecnej władzy''
a niby dlaczego nie?
ja chętnie poczytam jakie i ile ich jest

napisał też ...
''jestem wrażliwy na ludzką krzywdę ''

co takiego zrobiłeś by te krzywdy upublicznić ,opisać czy nawet naprawić ?
czy tylko na pisaniu o ''wrażliwości'' się skończyło

byłeś w opozycji do komunistów ?
ciekawe bo ani słowa twojej krytyki nie przeczytałem na temat piotrowiczów ,kryżych czy jasińskich ...
dlaczego?

Nie wiem jak Ty ale ja wiem że nie ma nikogo kto pracując nie robi błędów , oceniam całokształt , w moim odczuciu obecnie rządzący biją na głowę poprzedników . Falco mój post był o poprzednim i obecnym Rządzie a nie o mnie , to oni mają wpływ na jakość życia społeczeństwa jeżeli już zapomniałeś o tym jakich krzywd doznali tzw. prości obywatele to odśwież pamięć . Już nie raz pisałem że Piotrowicz , Kryże , Jasiński i jeszcze kilku by się znalazło są plamą na wizerunku PiS-u , Ty i Tobie podobni z klapami na oczach wymieniacie tylko te nazwiska , są dostępne w internecie nazwiska współpracowników PRL-owskiej bezpieki w szeregach PO , nazwiska sędziów orzekających w stanie wojennym , skazujących opozycjonistów , obecnie wspieranych przez totalną opozycję . Nie widzę w tej chwili najmniejszego sensu licytować się który z nich ten z PiS-u czy ten z PO to większa szuja . Znasz zapewne ustalenia z Magdalenki , jak nie to w skrócie - Michnik do Kiszczaka - nasz Premier , wasz Prezydent , podzielili się władzą , opozycja zapewniła w zamian nietykalność komunistom . Sielanka trwała do 2015 r. PiS odważył się zaatakować ten układ stąd te ataki tych co najwięcej na tym skorzystali wspieranych przez spadkobierców PZPR - SLD . Falco żyjemy w kraju gdzie nie dokonała się dekomunizacja , mieliśmy zbrodniarza Jaruzelskiego za Prezydenta , członka KC w stanie wojennym Kwaśniewskiego przez dwie kadencje , Premierów członków KC Milera , Oleksego , Cimoszewicza , ludzi bezpośrednio odpowiedzialnych za zbrodnie lat 80-dziesiątych o tym zapominacie dla Ciebie i tobie podobnych najważniejszą postacią jest niewiele znaczący prokurator . W uzupełnieniu dodam tylko że nie mam pretensji do szeregowych członków którzy z różnych powodów wstąpili do PZPR , jednym z moich kolegów jest były członek PZPR który z kierownictwem wydziału wymierzał mi karę za nawoływanie do nie uczestniczenia w pochodzie 1-Majowym w 1983 r.
~Ciemnokasztanowy Dereń niezalogowany
12 grudnia 2018r. o 11:53
TVN jest dla ludzi i teligentnych. Ty pisowską bazylio nawet reklam nie jesteś w stanie zrozumieć
~~Szarozielona Imperata niezalogowany
12 grudnia 2018r. o 12:08
Takie bajeczki to dla resortowych bachorów.
~Ciemnokasztanowy Dereń niezalogowany
12 grudnia 2018r. o 12:21
https://finanse.wp.pl/zolte-kamizelki-w-polsce-i-we-francji-tvp-wskazalo-roznice-6326726870582913a

Pasek tvpis mówi wszystko
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
12 grudnia 2018r. o 13:16
~Ciemnokasztanowy Dereń napisał(a): TVN jest dla ludzi i teligentnych. Ty pisowską bazylio nawet reklam nie jesteś w stanie zrozumieć

Kultura i inteligencja wali wszystkimi porami - klasyczny fan tvnu :D
~Ciemnozielony Kalocefalus niezalogowany
12 grudnia 2018r. o 13:38
Tak. Dziękuję TVNowi za całą prawdę całą dobę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.