~~Burozielona Inkarwilla napisał(a):~Poziomkowy Wiciokrzew napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/szydlo-wypadla-z-gry-o-intratny-fotel-w-brukseli-nie-ten-format-6326730423707777a?amp=1
broszka na cenzurowanym. Lukratywny stołek jej się nie należy
Tempa zdradziecka dzido. Twoje interesy w EU reprezentuje europoseł Platformy Obywatelskiej o Polsko brzmiącym nazwisku Róża Gräfin von Thun und Hohenstein .
~~Burozielona Inkarwilla napisał(a):~Poziomkowy Wiciokrzew napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/szydlo-wypadla-z-gry-o-intratny-fotel-w-brukseli-nie-ten-format-6326730423707777a?amp=1
broszka na cenzurowanym. Lukratywny stołek jej się nie należy
Tempa zdradziecka dzido. Twoje interesy w EU reprezentuje europoseł Platformy Obywatelskiej o Polsko brzmiącym nazwisku Róża Gräfin von Thun und Hohenstein .
~~Szary Omieg napisał(a):[img=1544654285_75si222.jpg]skorn napisał(a):falco napisał(a): ''Jarmark świąteczny w centrum francuskiego Strasburga został dziś ostrzelany przez nieznanego sprawcę. Zachodnie media donoszą o dwóch ofiarach śmiertelnych. Bandyta pozostaje na wolności. Jarmark świąteczny w Strasburgu stał się dziś miejscem aktu terroru wymierzonego w niewinne osoby. Nieznany mężczyzna otworzył ogień z broni maszynowej w kierunku cywilów.''
jeszcze trochę nierządu pisowskiego i nie trzeba będzie tu obcych ...
;)
postrzelałbyś do ...ów, co ? Ty nasz forumowy Cybo : )
falcyba, hehe
:D
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): troszkę wcześniej chyba bazylla coś wspominał o poziomie swojego oponenta ...
a teraz proszę -jaki ''poziom '' powyżej ?
a nie wygląda to na post jakiegoś zwolennika PO czy KOD-u...:]
więc czy nie lepiej zacząć szukać tych ''poziomów'' wśród ''swoich'' a dopiero pózniej odrobinę dalej ?
ale w sumie nie o tym chciałem pisać ...
M21-piszesz ze to ...y ''odważyli '' się uderzyć w układ ...
takie ''wnioski '' to zachowaj raczej dla siebie i swoich :)
bo ja to widzę tak ...
TKM...TKM...TKM...
czy muszę ci rozwinąć ten skrót?
a o Magdalence nie chce mi się pisać bo całkiem niezły swój udział mają w tym ci których dzisiaj popierasz ...
więc pisanie tylko o Cimoszewiczach ,Oleksych czy Kwaśniewskich pokazuje tylko i wyłącznie ''twoją prawdę ''
;) To że ktoś między sobą obrzuca się błotem to ich problem , ja odniosłem się do tego co Ty napisałeś - - ( falco napisał(a): ich ''wyborcy''?
wystarczy napisać -''ciemny lud to kupi'' i wszystko jasne kim są ci ''wyborcy'' ;)
miłego dnia wszystkim :)
wszystkim oprócz ...ów bo z nimi wiadomo ...''do wora.....itd'' ) - zresztą nie po raz pierwszy . Co do drugiego wątku to tak Ty jak i ja mamy prawo do własnej oceny , nie podejmując tematu na argumenty wybrałeś wyświechtany frazes TKM przyjmuję do wiadomości . O Magdalence pokazujesz że nie posiadasz żadnej wiedzy , wyraźnie napisałem że jestem przeciw tamtemu układowi , -( zanim odpowiesz dokładnie przeczytaj )-- co prawda jednym z uczestników był Śp. Lech Kaczyński jako doradca Wałęsy ale wiem że po dwóch latach w odróżnieniu do innych zmienił swój stosunek do tamtych wydarzeń . - ( http://yelita.pl/artykuly/art/lista-spiskowcow-z-magdalenki ) - To że Ty i pozostali anty PiS-owcy do znudzenia piszecie o Piotrowiczu i Kryże zmotywowało mnie aby pokazać kto wspiera i dzięki komu mamy tak dużą ilość byłych komunistycznych decydentów w polityce . Jeżeli tak wam przeszkadzają byli komuniści w PiS-ie to tym bardziej powinni przeszkadzać byli decydenci z KC PZPR wspierający bądź będący w szeregach PO i Sądach .
Zastosowana autokorekta
~~Poziomkowy Wiciokrzew napisał(a): Jutro 37 rocznica nie internowania kaczyńskiego
Jutro TW Balbiny nie budzić! Tradycja to tradycja.