Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

2900
#falco nieaktywny
12 grudnia 2018r. o 19:27
''10 listopada 2018 Andrzej Duda podpisał ustawę zmieniającą sposób zarządzania siłami zbrojnymi. Zmieniła ona strukturę najwyższego dowództwa. W ustawie nie ma postulowanego przez opozycję zastrzeżenia, że „Wojska Obrony Terytorialnej nie mogą zostać użyte przeciwko polskim obywatelom”.

Przeciwko temu zapisowi ostro zaprotestowali posłowie PiS. Antoni Macierewicz, b. minister obrony, uznał poprawkę za „skrajną bezczelność i obrażanie honoru żołnierza”, Piotr Kaleta stwierdził, że „nie jest w stanie zrozumieć, że coś takiego mogło się zrodzić w głowie posła”.''

no proszę ...
nie ma potrzeby formowania kolejnego ZOMO
w razie ''potrzeby'' przy ''koksownikach'' stanie WOT ...hahahahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocistobrązowa Trytoma niezalogowany
12 grudnia 2018r. o 19:50
~~Burozielona Inkarwilla napisał(a):
~Poziomkowy Wiciokrzew napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/szydlo-wypadla-z-gry-o-intratny-fotel-w-brukseli-nie-ten-format-6326730423707777a?amp=1

broszka na cenzurowanym. Lukratywny stołek jej się nie należy

Tempa zdradziecka dzido. Twoje interesy w EU reprezentuje europoseł Platformy Obywatelskiej o Polsko brzmiącym nazwisku Róża Gräfin von Thun und Hohenstein .

"tempy" to ty jesteś analfabeto ! Marsz do nauki !
~~Szary Omieg niezalogowany
12 grudnia 2018r. o 19:54
~~Burozielona Inkarwilla napisał(a):
~Poziomkowy Wiciokrzew napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/szydlo-wypadla-z-gry-o-intratny-fotel-w-brukseli-nie-ten-format-6326730423707777a?amp=1

broszka na cenzurowanym. Lukratywny stołek jej się nie należy

Tempa zdradziecka dzido. Twoje interesy w EU reprezentuje europoseł Platformy Obywatelskiej o Polsko brzmiącym nazwisku Róża Gräfin von Thun und Hohenstein .

Rosa von panzerfaust? Jak swojsko brzmi ;) A beret ma i mache, jak niemiaszek.
~~Poziomkowy Wiciokrzew niezalogowany
12 grudnia 2018r. o 21:09
Jutro 37 rocznica nie internowania kaczyńskiego
Jutro TW Balbiny nie budzić! Tradycja to tradycja.
2900
#falco nieaktywny
12 grudnia 2018r. o 21:21
[img=1544646115_vp52dbj.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
19709
#Anonim19709 nieaktywny
13 grudnia 2018r. o 11:41
~~Szary Omieg napisał(a):
skorn napisał(a):
falco napisał(a): ''Jarmark świąteczny w centrum francuskiego Strasburga został dziś ostrzelany przez nieznanego sprawcę. Zachodnie media donoszą o dwóch ofiarach śmiertelnych. Bandyta pozostaje na wolności. Jarmark świąteczny w Strasburgu stał się dziś miejscem aktu terroru wymierzonego w niewinne osoby. Nieznany mężczyzna otworzył ogień z broni maszynowej w kierunku cywilów.''

jeszcze trochę nierządu pisowskiego i nie trzeba będzie tu obcych ...
;)

postrzelałbyś do ...ów, co ? Ty nasz forumowy Cybo : )

falcyba, hehe

:D
[img=1544654285_75si222.jpg]

Dopisane 13.12.2018r. o godz. 11:41:

[img=1544697703_7ao9k8d.jpg]

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
13 grudnia 2018r. o 12:23
falco napisał(a): troszkę wcześniej chyba bazylla coś wspominał o poziomie swojego oponenta ...
a teraz proszę -jaki ''poziom '' powyżej ?
a nie wygląda to na post jakiegoś zwolennika PO czy KOD-u...:]
więc czy nie lepiej zacząć szukać tych ''poziomów'' wśród ''swoich'' a dopiero pózniej odrobinę dalej ?

ale w sumie nie o tym chciałem pisać ...
M21-piszesz ze to ...y ''odważyli '' się uderzyć w układ ...
takie ''wnioski '' to zachowaj raczej dla siebie i swoich :)
bo ja to widzę tak ...
TKM...TKM...TKM...
czy muszę ci rozwinąć ten skrót?

a o Magdalence nie chce mi się pisać bo całkiem niezły swój udział mają w tym ci których dzisiaj popierasz ...
więc pisanie tylko o Cimoszewiczach ,Oleksych czy Kwaśniewskich pokazuje tylko i wyłącznie ''twoją prawdę ''
;) To że ktoś między sobą obrzuca się błotem to ich problem , ja odniosłem się do tego co Ty napisałeś - - ( falco napisał(a): ich ''wyborcy''?

wystarczy napisać -''ciemny lud to kupi'' i wszystko jasne kim są ci ''wyborcy'' ;)

miłego dnia wszystkim :)
wszystkim oprócz ...ów bo z nimi wiadomo ...''do wora.....itd'' ) - zresztą nie po raz pierwszy . Co do drugiego wątku to tak Ty jak i ja mamy prawo do własnej oceny , nie podejmując tematu na argumenty wybrałeś wyświechtany frazes TKM przyjmuję do wiadomości . O Magdalence pokazujesz że nie posiadasz żadnej wiedzy , wyraźnie napisałem że jestem przeciw tamtemu układowi , -( zanim odpowiesz dokładnie przeczytaj )-- co prawda jednym z uczestników był Śp. Lech Kaczyński jako doradca Wałęsy ale wiem że po dwóch latach w odróżnieniu do innych zmienił swój stosunek do tamtych wydarzeń . - ( http://yelita.pl/artykuly/art/lista-spiskowcow-z-magdalenki ) - To że Ty i pozostali anty PiS-owcy do znudzenia piszecie o Piotrowiczu i Kryże zmotywowało mnie aby pokazać kto wspiera i dzięki komu mamy tak dużą ilość byłych komunistycznych decydentów w polityce . Jeżeli tak wam przeszkadzają byli komuniści w PiS-ie to tym bardziej powinni przeszkadzać byli decydenci z KC PZPR wspierający bądź będący w szeregach PO i Sądach .

Zastosowana autokorekta

~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
13 grudnia 2018r. o 13:55
~~Poziomkowy Wiciokrzew napisał(a): Jutro 37 rocznica nie internowania kaczyńskiego
Jutro TW Balbiny nie budzić! Tradycja to tradycja.

Wg mojej wiedzy Tusk to TW Oskar (parteigenosse Adolfiny - kryptonimu nie znam).
I jego rocznicę nieinternowania lemingi obchodzicie codziennie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.