Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

14593
#klucznick nieaktywny
22 grudnia 2018r. o 8:06
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/ludobojstwo-polakow-za-pomoca-technologii-5g-2018-12
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ognistoczerwona Brzoza niezalogowany
22 grudnia 2018r. o 10:02
pis to zdrajcy Polski i Polaków
~Złotożółta Bergenia niezalogowany
22 grudnia 2018r. o 11:33
Ale ty jestes cyganem wiec w czym problem.
2161
#fobiak nieaktywny
22 grudnia 2018r. o 12:31
falco napisał(a): no ,no...skorn pisze o Stauffenbergu?

bo to pydal, kazdy pydal o nim pisze, 70% niemcow ma go za zdrajce. pydal bedzie lazil po necie i sie chwalil, ze obalil, zwiazek radziecki tak jak bolek, ze obalil komune
~~Ognistoczerwona Brzoza niezalogowany
22 grudnia 2018r. o 13:29
https://www.money.pl/gospodarka/dyplomatyczny-zgrzyt-z-turcja-wszystko-przez-broszure-mon-6329851983189633a.html

pis to największe bezmyślne szkodniki w dotychczasowej historii Polski
670
ramaj
22 grudnia 2018r. o 13:42
falco napisał(a): no ,no...skorn pisze o Stauffenbergu?

Wynika ,że to wzór dla niego.Coś mi się widzi ,że jemu blisko też do tych co zamawiają 5 piw.

14240
M21W2
22 grudnia 2018r. o 13:44
falco napisał(a): m21.
facet-jesteś tak rozbujany emocjonalnie jak jeszcze kilku tutaj tobie podobnych ...
ja nerwowy?
a z jakiej to przyczyny?
przeceniasz swoje możliwości ...hahaha
przypomniałem ci tylko że pisałeś do mnie w ''chamskim tonie'' kiedy napisałem o Dudzie wczasującym się za ''związkowe'' w hotelu Bałtyk ...
zaprzeczałeś co czyni cię zmanipulowanym oszołomem który broni nawet przegranej sprawy ...
twoja ''s'' rozwaliła Polskę ramię w ramię z ''komuchami'' i tego faktu nie zmienisz choćbyś tu napisał milion postów w obronie ''s''

pytałem tutaj jak oceniasz Kaczyńskiego popijającego wódeczkę z Kiszczakiem i Michnikiem ...
zaprzeczysz że taki fakt miał miejsce?
ty i tobie podobni mogą próbować ...
ale taki ''kit'' i gloryfikowanie tych co w głównej mierze rozpieprzyli ten kraj możesz kierować do małolatów...
do mnie jak wspomniałem wcześniej nie musisz pisać ...
........ Falko jakbyś zachowywał ten poziom dyskusji jaki zacytowałem wyżej nie byłoby tematu chamstwa . Sprawa Piotra Dudy i Tomasza Lisa to połowa 2015 r. to jest ponad trzy lata temu . Ja pokazałem Twoją wypowiedź w chamskim tonie Ty tylko napisałeś że coś takiego miało miejsce ponad trzy lata temu , zabawne , pamiętam że o tym dyskutowaliśmy , zapewne Ty przedstawiałeś wersję Lisa ja Piotra Dudy , wszędzie widzisz zmanipulowanych oszołomów a ja ludzi o różnych poglądach i dość dużą grupę takich co niewiele mają do powiedzenie tylko demonstrują urojenia i nienawiść . Już raz Tobie i Fobiakowi napisałem , - macie problem a oddzieleniem ziarna od plew . nie wiem czy jesteś budowlańcem posłużę się tym przykładem - jeżeli są w tej grupie tacy co spartaczyli robotę to automatyczne określisz wszystkich partacze . Przeczytaj mój post dokładnie , z całego testu tylko słowo - chamstwo - zapamiętałeś ..... Ramaj to co zacytuję pasuje do mnie - ( Najwłaściwiej rzecz ujmując idealista
człowiek, który swoje życie podporządkował konkretnej idei (np. idei wolności, Solidarności , godnego życia , pracy itd.) Według mnie człowiek, który nie jest idealistą jest w pewien sposób upośledzony na duszy. ) Wiesz jaka jest różnica między mną a Tobą , ja osobiście poznałem Wałęsę , Frasyniuka , Piniora mam wśród moich pamiątek , zdjęcie z Gencjany podpisane przez Modzelewskiego , uczestniczyłem w spotkaniach z nimi , kolportowałem i dokładnie czytałem prasę opozycyjną w latach 80-dziesiątych . Nikt nigdzie nie mówił i nie pisał że będziemy żyli w takiej Polsce jaką mamy po 1989 r . Główny ciężar walki brali na siebie robotnicy i to oni bezimienni są dla mnie bohaterami . Wielu bezimiennych działaczy Solidarności o robotniczym rodowodzie żyło i żyje zapomniani przez tych których wymieniłeś często na granicy ubóstwa mimo że też zaliczyli odsiadki i internowania . Jak żyli i żyją oprawcy zapewne wiesz , jak żyją nowobogaccy w zdecydowanej większości doradcy Wałęsy i całe grono tych co poszli na układ z Jaruzelskim i Kiszczakiem nie jest tajemnicą . Moje posty są komentarzami robotnika który czuje się oszukany i oszukiwał kolportując prasę podziemną w której obiecano gruszki na wierzbie . Staje w obronie Solidarności a negatywnie oceniam okrągły stół jego uczestników ze strony tzw. Solidarnościowej oraz to co tam ustalono . Czy czegokolwiek żałuję - nie - jest więcej plusów niż minusów , Co do moich idoli to daruj sobie bo niewiele o nich wiesz , wielu już nie żyje . Wystarczy że kiedyś napisałem że zagłosowałem na PiS bo miałem dość kiepskich w mojej ocenie Rządów PO-PSL i afer z nimi związanych a fanatycy i nienawistnicy typu Falco przystąpili do ataku . Widzę w Tobie człowieka który ma swoje poglądy , jak już napisałem szanuję je choć z większością się nie zgadzam i tego oczekuję od wszystkich , dyskutujmy o nich o zdarzeniach najnowszych bez obelg i wycieczek osobistych . Krytykanci widzą co powiedział niestosownego Kaczyński czy Schetyna , nie widzą swojego chamstwa w odniesieniu do oponentów na forum w czym niedoścignionym wzorem jest Falco . Dobrej nocy . CDN - jak skończę z karpiem .
~Ciemnozielona Trzykrotka niezalogowany
22 grudnia 2018r. o 13:59
Broszka jest sztucznie utrzymywana w strukturach pisowskiego mafijnego nierządu aby nie pozbawiać jej dochodów. Dlaczego ...y oszukali Polaków i nie oddali haniebnych premii i ile broszka wzięła nienależnych milionów

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy