falco napisał(a): no ,no...skorn pisze o Stauffenbergu?
falco napisał(a): no ,no...skorn pisze o Stauffenbergu?
falco napisał(a): m21......... Falko jakbyś zachowywał ten poziom dyskusji jaki zacytowałem wyżej nie byłoby tematu chamstwa . Sprawa Piotra Dudy i Tomasza Lisa to połowa 2015 r. to jest ponad trzy lata temu . Ja pokazałem Twoją wypowiedź w chamskim tonie Ty tylko napisałeś że coś takiego miało miejsce ponad trzy lata temu , zabawne , pamiętam że o tym dyskutowaliśmy , zapewne Ty przedstawiałeś wersję Lisa ja Piotra Dudy , wszędzie widzisz zmanipulowanych oszołomów a ja ludzi o różnych poglądach i dość dużą grupę takich co niewiele mają do powiedzenie tylko demonstrują urojenia i nienawiść . Już raz Tobie i Fobiakowi napisałem , - macie problem a oddzieleniem ziarna od plew . nie wiem czy jesteś budowlańcem posłużę się tym przykładem - jeżeli są w tej grupie tacy co spartaczyli robotę to automatyczne określisz wszystkich partacze . Przeczytaj mój post dokładnie , z całego testu tylko słowo - chamstwo - zapamiętałeś ..... Ramaj to co zacytuję pasuje do mnie - ( Najwłaściwiej rzecz ujmując idealista
facet-jesteś tak rozbujany emocjonalnie jak jeszcze kilku tutaj tobie podobnych ...
ja nerwowy?
a z jakiej to przyczyny?
przeceniasz swoje możliwości ...hahaha
przypomniałem ci tylko że pisałeś do mnie w ''chamskim tonie'' kiedy napisałem o Dudzie wczasującym się za ''związkowe'' w hotelu Bałtyk ...
zaprzeczałeś co czyni cię zmanipulowanym oszołomem który broni nawet przegranej sprawy ...
twoja ''s'' rozwaliła Polskę ramię w ramię z ''komuchami'' i tego faktu nie zmienisz choćbyś tu napisał milion postów w obronie ''s''
pytałem tutaj jak oceniasz Kaczyńskiego popijającego wódeczkę z Kiszczakiem i Michnikiem ...
zaprzeczysz że taki fakt miał miejsce?
ty i tobie podobni mogą próbować ...
ale taki ''kit'' i gloryfikowanie tych co w głównej mierze rozpieprzyli ten kraj możesz kierować do małolatów...
do mnie jak wspomniałem wcześniej nie musisz pisać ...
Zastosowana autokorekta