Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

2161
#fobiak nieaktywny
22 grudnia 2018r. o 18:13
M21W2 napisał(a): Fobiak - podam Tobie pięć nazwisk a Ty poszukaj i się doszkol się - 1 - Anna Walentynowicz - 2- Witold Waszczykowski - 3- wiceprzewodniczący Solidarności Andrzej Gwiazda - 4 - Kazimierz Świtoń -5- Andrzej Rozpłochowski . Dziwak z Ciebie , próbujesz pokazać że jesteś antykomunistą a jednocześnie ich obrońcą i rzecznikiem .

to porzadnych mieliscie tylko na polnocy?
w boleslawcu nie bylo zadnego?
nie rzucaj sloganami, temat ten obrabiaja na okraglo brukowce, podziel sie czyms czego jeszcze nikt nie slyszal
nie jestem antykomunista, jestem komunista, przynajmniej blizej mi z tej pozycji do nedznikow, nikogo nie bronie i nie bede tego robil bo wychodze z zalozenia, ze kazdy sie musi sam bronic, zreszta gdybym mial przed kim to nie wiadomo, z madrymi jestem skazany na przegrana to ich unikam, poznasz ich po tym, ze ze mna nie dyskutuja
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
22 grudnia 2018r. o 18:47
(...)''Wiesz jaka jest różnica między mną a Tobą , ja osobiście poznałem Wałęsę , Frasyniuka , Piniora...''(...)

no i...?
to ''osobiste poznanie'' jest dzisiaj powodem twojej chluby?

na twoim miejscu bym ten fakt przemilczał
a ty się tym chwalisz ....hahahahaha

pokazujesz tym tylko to że nie było ci daleko do nich...

Dopisane 22.12.2018r. o godz. 18:47:

sorki ...
zapomniałem zaznaczyć że kieruję to do tego całego m21

(to chyba kryptonim z konspiry... :] )

"bierz życie z każdym oddechem..."
670
ramaj
22 grudnia 2018r. o 18:49
M21W2 napisał(a): Fobiak - podam Tobie pięć nazwisk a Ty poszukaj i się doszkol się - 1 - Anna Walentynowicz - 2- Witold Waszczykowski - 3- wiceprzewodniczący Solidarności Andrzej Gwiazda - 4 - Kazimierz Świtoń -5- Andrzej Rozpłochowski . Dziwak z Ciebie , próbujesz pokazać że jesteś antykomunistą a jednocześnie ich obrońcą i rzecznikiem .

Popatrz,popatrz jak to, ludziom się gusta zmieniają.W1980 roku za porządnych miałeś Wałęsę i Bujaka,Frasyniuka.
Tak to jest jak lokuje się nadzieje w politykach.Ale w jakich byś nie uwierzył i tak ciebie wydymają.Masz swoje lata a dalej nie wyciągasz wniosków - wyzbądź się złudzeń,a będzie mniej bolało.Inaczej za jakiś czas znów będziesz sobie pluł w brodę,że tym razem dałeś się omamić Kaczorowi i spółce.
2900
#falco nieaktywny
22 grudnia 2018r. o 18:58
właśnie tak...
naiwniak ...hahahaha

a kiedy piszę mu że takie bzdury może wciskać małolatom czuje się urażony i wyzywa od ''chamów''
prawda boli a po tym co pisze , widać że życie nic go nie nauczyło...:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
22 grudnia 2018r. o 22:42
właśnie tak

porządni to tylko jaruzel, kiszczak, kwasniewski i tusk

faktycznie was dwóch pogrobowców komuny życie sporo nauczyło

<i>
2161
#fobiak nieaktywny
22 grudnia 2018r. o 23:50
skorn napisał(a): właśnie tak

porządni to tylko jaruzel, kiszczak, kwasniewski i tusk

faktycznie was dwóch pogrobowców komuny życie sporo nauczyło

doopku, dlaczego tak sadzisz i o jakiej komunie prawisz? mam tobie jeszcze raz wyjasnic komune tak samo jak tekst przysiegi wojskowej`? ci wymienieni to nie do mnie, ja ich nie znam. jedyne co tu robie to poprawiam twoje bzdety merytorycznie, nic wiecej.
14240
M21W2
23 grudnia 2018r. o 9:20
Fobiak dalej popisujesz się brakiem wiedzy , trójka z wymienionych działaczy z pomorza którzy zanim powstała Solidarność utworzyli w 1978 r. Wolne Związki Wybrzeża , a Rozpłochowski jednym z założycieli Solidarności na śląsku . Kazimierz Antoni Świtoń – polski związkowiec, radiotelemechanik, działacz opozycji w okresie PRL, współtwórca Wolnych Związków Zawodowych Górnego Śląska , a może Ty masz inną wiedzę - Górny Śląsk leży na północy ? , tłumaczyłeś się z kłopotów z j. polskim , teraz geografia .
~Ognistoczerwona Brzoza niezalogowany
23 grudnia 2018r. o 9:25
https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/wegrzy-kupuja-caracale-ogromne-straty,894635.html

Czy pisowscy zdrajcy Państwa Polskiego kiedykolwiek kupią helikoptery ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.