M21W2 napisał(a): Ramaj - Falco pytał o Rozwadowskiego a Ty poczytałeś w Wikipedii o Rozpłuchowskim który od lat oskarża Frasyniuka o różne przekręty finansowe i to że miał jakieś powiązania z SB . Frasyniuk nigdy nie próbował się oczyścić przed sądem
falco napisał(a): oglądaliście ...y może tvn 24 ?
jeśli nie to żałujcie ...
:]
tam była cała prawda o ''zamachu'' smoleńskim...
Zastosowana autokorekta
skorn napisał(a):falco napisał(a): oglądaliście ...y może tvn 24 ?
jeśli nie to żałujcie ...
:]
tam była cała prawda o ''zamachu'' smoleńskim...
A niby myśli samodzielnie.
Jak to sie stało, że tvn24 ma monopol na prawdę? Pewnie nie ma, ale skoro mówią, co chce się usłyszeć... : )
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Ramaj - Zdrowych Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia - przy okazji pozwolę sobie na małe wyjaśnienie , jak chcę sobie odświeżyć pamięć o działaczach Solidarności wchodzę na str. Encyklopedia Solidarności , o Rozpłochowskim nie ma tego co Ty napisałeś . Wikipedja jest i dla mnie i dla Ciebie , tam znalazłem potwierdzenie że to co napisałeś jest na ich stronie , tyle i tylko tyle . Dla mnie Frasyniuk jest bardzo kontrowersyjną postacią , ale o tym jak zechcesz możemy podyskutować po świętach . Miłego dnia .Dopisane 24.12.2018r. o godz. 10:12:P.S. - Wszystkim bez pomijania kogokolwiek - Zdrowych , Radosnych Świąt Bożego Narodzenia .