Ramaj na jakiej podstawie sądzisz że mnie nic nie nauczyło , żyjemy w takich czasach że mamy trzy wybory - głosować na PO i jej Przystawki - na PiS i jego przystawki , lub nie iść na wybory . Przyznam że często wybierałem to trzecie , po nieudolnych rządach PO- PSL i aferach z nimi związanymi poszedłem i zagłosowałem na PiS . Polityka jest jednym z moich hobby , z Solidarnością byłem związany do października 1989 r . kiedy to odszedłem z Wizowa automatycznie zgodnie ze statutem Związku przestałem być członkiem sentyment pozostał , obecnie jako emeryt jestem członkiem Solidarności emerytów i rencistów . Co do lustracji to naprawdę nie wiem czyja to była inicjatywa . Zostałem zaproszony do muzeum dział historyczny , poinformowany że chcą wystąpić o odznaki dla kilku z nas i umieścić w kronikach historii Bolesławca , dwie Panie które się tym zajmowały poprosiły abym podpisał pełnomocnictwa o wgląd i ewentualne dokumenty z IPN we Wrocławiu , sam byłem ciekaw czy coś mają , podpisałem , nie robiąc więcej nic wszystko otrzymałem . Resztę możesz doczytać w moich poprzednich postach .
Dopisane 23.12.2018r. o godz. 16:02:
~~Niebieski Mieczyk napisał(a): M21W2 napisał(a): Ja to co zrobiłem oceniłem inaczej , pomyślałem że skończy z wycieczkami osobistymi , przyznam że jestem niepoprawnym optymistą myśląc że jakikolwiek argument dotrze do Falco tego .................... .
Nie masz zadnego powodu, aby rzucac perly przed wieprze. Zachowaj te perly osobom, ktore znaja i rozumieja wartosc tych perel.
Dzięki za ten post Mieczyk , jestem niepoprawnym optymistą wiem że są ludzie którzy to doceniają nawet na tym portalu i forum , jestem człowiekiem otwartym nie wstydzę się tego co robiłem , jestem nawet dumny że stałem po właściwej stronie stąd moja otwartość . Pozdrawiam .