ramaj napisał(a):falco napisał(a): .................ja nawet nie kumam nazwiska ...
coś jak Rozwadowski? ;)
Były szef Śląsko-Dąbrowskiej "S".W 81 r chciał na kremlowskich kurantach grac Mazurka Dąbrowskiego.Nawet jego baba donosiła na niego do SB.W 1988 dal dyla do USA,.Tam się tak odnalazł w pracy ,że był na bezrobociu i wrocił bodajże w 2009r do Polski,przekonany,że tu czerwony dywan dla niego.Nic z tego nie wyszło (sejm,PE ani nawet rada gminy) to wyczuł kierunek wiatru i obszczekiwuje byłych kolegów.
~~Morelowy Łubinnik napisał(a):ramaj napisał(a):falco napisał(a): .................ja nawet nie kumam nazwiska ...
coś jak Rozwadowski? ;)
Były szef Śląsko-Dąbrowskiej "S".W 81 r chciał na kremlowskich kurantach grac Mazurka Dąbrowskiego.Nawet jego baba donosiła na niego do SB.W 1988 dal dyla do USA,.Tam się tak odnalazł w pracy ,że był na bezrobociu i wrocił bodajże w 2009r do Polski,przekonany,że tu czerwony dywan dla niego.Nic z tego nie wyszło (sejm,PE ani nawet rada gminy) to wyczuł kierunek wiatru i obszczekiwuje byłych kolegów.
i cichoooooo ,
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Ramaj - Falco pytał o Rozwadowskiego a Ty poczytałeś w Wikipedii o Rozpłuchowskim który od lat oskarża Frasyniuka o różne przekręty finansowe i to że miał jakieś powiązania z SB . Frasyniuk nigdy nie próbował się oczyścić przed sądem .Dopisane 23.12.2018r. o godz. 19:31:( a ...y czarują że nie sprowadzają imigrantów ...
a tu proszę )... wiadomo tylko że ...... – Dwóch mężczyzn w wieku około 30 lat zostało zaatakowanych przez trzeciego mężczyznę. Obaj zaatakowani są ranni. Jeden jest już w szpitalu, drugiemu udzielana jest pomoc w karetce – mówi asp. sztab. Irena Kornicz w rozmowie z "Wyborczą". Jak myślicie - czyj to komentarz w nawiasie .
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): po pierwsze -o Rozwadowskiego ''pytałem '' w kpiącym tonie a ty jak zwykle nie zrozumiałeś a co do drugiej odpowiedzi to nie wiem z jakiego ''zródła '' czerpiesz wiedzę bo moje info mówi mi o cudzoziemcach a ściślej -Hindusach ...
forum to zweryfikuje ...;)