falco napisał(a):~~Marengo Osteospermum napisał(a): ]
hahahaha...
chyba w fantazjach ...
bo w realu czyt. w Biedronce kiedy wyciągnął swoją w moim kierunku usłyszał krótkie -spadaj ...
czyż nie?
mam nadzieję że podobne zdarzenie się nie powtórzy ...
Zgadza się , usłyszałem krótkie ... nie mam żalu , ale mam nadzieję , że wreszcie zmądrzejesz Kameleonie i odczuwać będziesz dewizę Jezusa ... kochaj i czuj , nie zasadę " Dziel i rządź " ... po... Kocham Bolec.Info ony Jaszczurze . To że w pysk nie dostałeś , to tylko kwestia mojej samokontroli :) Podałem Ci rękę , następnym razem dostaniesz w pysk. Unikaj Geronimo Martens :)
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):falco napisał(a):~~Marengo Osteospermum napisał(a): ]
hahahaha...
chyba w fantazjach ...
bo w realu czyt. w Biedronce kiedy wyciągnął swoją w moim kierunku usłyszał krótkie -spadaj ...
czyż nie?
mam nadzieję że podobne zdarzenie się nie powtórzy ...
Zgadza się , usłyszałem krótkie ... nie mam żalu , ale mam nadzieję , że wreszcie zmądrzejesz Kameleonie i odczuwać będziesz dewizę Jezusa ... kochaj i czuj , nie zasadę " Dziel i rządź " ... po... Kocham Bolec.Info ony Jaszczurze . To że w pysk nie dostałeś , to tylko kwestia mojej samokontroli :) Podałem Ci rękę , następnym razem dostaniesz w pysk. Unikaj Geronimo Martens :)
facet ...
nie raz i nie dwa ci pisałem....
nie chcę mieć z tobą NIC wspólnego
dociera to do ciebie?
i nie pierd...rl tu głupot o ''dewizach Jezusa''bo JESTEŚ ICH DOKŁADNYM ZAPRZECZENIEM...
przykład kolejny w tym twoim ''wypoconym''poście ....
''... po... Kocham Bolec.Info ony Jaszczurze ''
ty i samokontrola ?...a to dobre....
''Podałem Ci rękę , następnym razem dostaniesz w pysk. Unikaj Geronimo Martens ''
raczej chciałeś ...hahahaha
na koniec prośba -- nie strasz mnie tu PUBLICZNIE ;)bo kiedy ''przegniesz pałeczkę '' to w twoim przypadku ani sekundy się nie zawaham by to zgłosić ...
będziesz miał blisko...;)
dlatego ja nie zamierzam unikać Geronimo ale ty unikaj mnie ...dla mnie po prostu nie istniejesz
ps. zarówno twój jak i swój post skopiowałem więc ...lepiej wyjdziesz na tym jak będziesz udawał że mnie nie widzisz jak chyba dwa lata temu na MOSIR-ze