Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

2900
#falco nieaktywny
13 listopada 2018r. o 5:45
~~Kremowy Przegorzan napisał(a):
mir.ko napisał(a): warto by na ten adres wysłać krem na ból dooopy :) gotowi start !

Ból dupy to ty miałeś, bo ci się Marsz Niepodległości nie podobał. Jak sobie z tym radzisz teraz? 250 000?! ŁOOOO! Dupa urwana?

links,links,links...

myślę ze ciebie bardziej rozbolała po tym jak przedstawiciel 'młodzieży'' ogłosił że ta jego organizacja jeszcze może zarobić na spaleniu flagi...
teraz wiemy gdzie szukać prowokatorów ....
hahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarnofioletowa Kapusta niezalogowany
13 listopada 2018r. o 8:31
falco napisał(a):
mir.ko napisał(a): warto by na ten adres wysłać krem na ból dooopy :) gotowi start !

Ból dupy to ty miałeś, bo ci się Marsz Niepodległości nie podobał. Jak sobie z tym radzisz teraz? 250 000?! ŁOOOO! Dupa urwana?

links,links,links...

myślę ze ciebie bardziej rozbolała po tym jak przedstawiciel 'młodzieży'' ogłosił że ta jego organizacja jeszcze może zarobić na spaleniu flagi...

hahaha

inteligentny to i na spaleniu niebieskiego materiału w gwiazdki zarobi 5 tysięcy :-). Żeby określić czy była to flaga to trzeba najpierw porównać do wzorca czy ilość gwiazdek się zgadzała :-).
~~Jaskraworudy Berberys niezalogowany
13 listopada 2018r. o 9:23
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/ojciec-rydzyk-szykuje-wlasna-liste-w-wyborach-do-pe/s6r64qs

premie i stołki
14240
M21W2
13 listopada 2018r. o 10:31
~~Grafitowe Parzydło napisał(a): ,,W ochronie marszu uczestniczyli też organizatorzy z ONR , byli to ludzie ubrani w kamizelki , nawoływali do nie używania pirotechniki i zachowania spokoju aby nie dali się sprowokować .''

Plantatorze czego wy PISiaki uważacie pozostałych za idiotów .
To nie komuna że była jedna stacja TV ,3 partyjne dzienniki i zero internetu .
Daj se dziadek siana .
Wiesz jaka jest różnica między mną a Tobą , ja napisałem to co widziałem na własne oczy , wiem że mamy ok .20 % przychylnych mediów PiS-owi i ok 80% mediów w rękach korporacji zagranicznych wrogo nastawionych do obecnej władzy , w przeciwieństwie do Ciebie ani TVP ani TVN nie są w stanie wpływać na moją ocenę . Życzę Tobie tego jak będziesz w podeszłym wieku aby nie było ludzi o tak niskiej kulturze osobistej jak Twoja . Miłego dnia .

Dopisane 13.11.2018r. o godz. 10:31:

~~Mlecznoróżowy Orlik napisał(a):
M21W2 napisał(a): . Marsz chroniła Policja która praktycznie nie miała nic do roboty poza odgrodzeniem od marszu próbujących go zakłócić " obywateli RP " . W ochronie marszu uczestniczyli też organizatorzy z ONR , byli to ludzie ubrani w kamizelki , nawoływali do nie używania pirotechniki i zachowania spokoju aby nie dali się sprowokować .

,, Jako rzecznik Młodzieży Wszechpolskiej pragnę poinformować, że dziś na komisariat policji zgłosił się skarbnik Młodzieży Wszechpolskiej, który złożył doniesienie na prezesa tej organizacji. To on podpalił flagę UE - powiedział na konferencji prasowej Mateusz Marzoch. ''

I co stary sklerotyku ,wygląda ze nie pamiętasz gdzieś wczoraj manifestował .
Przypomnę tylko Tobie że dyskusja na forum to nie spotkanie marginesu społecznego , nie musisz udowadniać że tam Twoje miejsce .
~~Kremowy Przegorzan niezalogowany
13 listopada 2018r. o 10:58
falco napisał(a):

links,links,links...

hahaha

Jakiej flagi judaszu?Prowokator to jesteś ty głąb.ie. W traktatach nie ma mowy o żadnej fladze! Ale co może wiedzieć taki niedouk jak ty.:D
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
13 listopada 2018r. o 13:50
falco napisał(a): [

Wiemy to od zawsze!
Kiedy były zadymy? Za rządów POpaprańców!
Prowokatorów zawsze należy szukać wśród wrogów POLSKI - folksdojczów i folksbolszewików!
~Jaskraworudy Berberys niezalogowany
13 listopada 2018r. o 17:17
https://pikio.pl/beata-szydlo-nowoczesna-zada-dymisji/

pisowscy zdrajcy Polski i Narodu Polskiego będą siedzieć
2900
#falco nieaktywny
13 listopada 2018r. o 20:18
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
falco napisał(a): [

Wiemy to od zawsze!
Kiedy były zadymy? Za rządów POpaprańców!
Prowokatorów zawsze należy szukać wśród wrogów POLSKI - folksdojczów i folksbolszewików!

na początek ...

bazylla czy jak ci tam -przypominam ci o zadanym pytaniu
powtórzę je tutaj ale odpowiedz -jeśli potrafisz ;) -zamieść w odpowiednim temacie ...
pytanie -jakimi kobietami był otoczony Chrystus :)

ciekawi mnie ta ''ilość ''

Dopisane 13.11.2018r. o godz. 20:18:

no dobra ...nie ma odpowiedzi to dla ''zabicia czasu'' ;)

jak tam ...y?
co z tym całym waszym protegowanym przez ''broszę '' prezesiną od banków ?
nie udał się kolejny ''wałek'' na kasiorę?
oj ...40 banieczek nie udało się ''przytulić '' pod stołem ...

a na dodatek jeszcze te łgarstwa tzw. rzecznika LOT-u ...
wczoraj zaprzeczał a dzisiaj potwierdził że na pokładzie ''dreamspidera'' ogłoszono ''tacę '' wśród pasażerów ...

myślę że to nie koniec problemów z tymi samolocikami ...
co się stanie jak każdy generator przejdzie w tryb failsafe ?
wyjaśnię wam -pierd...knie w jakieś pole albo ...w jakąś kolejną ''brzozę''

był tu taki jeden co to tak piał z zachwytu jakimi to samolotami lata (czy też nie ) polski ''gigant''

a co się stanie z tymi Patriotami zamówionym przez polski nie(rząd) ?
myślę że forumowi ''eksperci'' wiedzą o czym piszę ...
wspomnę tylko że przez to co teraz dzieje się w tych samolotach to samo kiedyś sprowadziło śmierć na blisko 30 żołnierzy amerykańskich w Dhahran,

ale co tam jakiś Falco pisze ...
jakieś ''brednie'' ....hahahahaha

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza