~~Kremowy Przegorzan napisał(a):mir.ko napisał(a): warto by na ten adres wysłać krem na ból dooopy :) gotowi start !
Ból dupy to ty miałeś, bo ci się Marsz Niepodległości nie podobał. Jak sobie z tym radzisz teraz? 250 000?! ŁOOOO! Dupa urwana?
falco napisał(a):~~Kremowy Przegorzan napisał(a):mir.ko napisał(a): warto by na ten adres wysłać krem na ból dooopy :) gotowi start !
Ból dupy to ty miałeś, bo ci się Marsz Niepodległości nie podobał. Jak sobie z tym radzisz teraz? 250 000?! ŁOOOO! Dupa urwana?
links,links,links...
myślę ze ciebie bardziej rozbolała po tym jak przedstawiciel 'młodzieży'' ogłosił że ta jego organizacja jeszcze może zarobić na spaleniu flagi...
teraz wiemy gdzie szukać prowokatorów ....
hahaha
~~Grafitowe Parzydło napisał(a): ,,W ochronie marszu uczestniczyli też organizatorzy z ONR , byli to ludzie ubrani w kamizelki , nawoływali do nie używania pirotechniki i zachowania spokoju aby nie dali się sprowokować .''Wiesz jaka jest różnica między mną a Tobą , ja napisałem to co widziałem na własne oczy , wiem że mamy ok .20 % przychylnych mediów PiS-owi i ok 80% mediów w rękach korporacji zagranicznych wrogo nastawionych do obecnej władzy , w przeciwieństwie do Ciebie ani TVP ani TVN nie są w stanie wpływać na moją ocenę . Życzę Tobie tego jak będziesz w podeszłym wieku aby nie było ludzi o tak niskiej kulturze osobistej jak Twoja . Miłego dnia .
Plantatorze czego wy PISiaki uważacie pozostałych za idiotów .
To nie komuna że była jedna stacja TV ,3 partyjne dzienniki i zero internetu .
Daj se dziadek siana .
~~Mlecznoróżowy Orlik napisał(a):Przypomnę tylko Tobie że dyskusja na forum to nie spotkanie marginesu społecznego , nie musisz udowadniać że tam Twoje miejsce .M21W2 napisał(a): . Marsz chroniła Policja która praktycznie nie miała nic do roboty poza odgrodzeniem od marszu próbujących go zakłócić " obywateli RP " . W ochronie marszu uczestniczyli też organizatorzy z ONR , byli to ludzie ubrani w kamizelki , nawoływali do nie używania pirotechniki i zachowania spokoju aby nie dali się sprowokować .
,, Jako rzecznik Młodzieży Wszechpolskiej pragnę poinformować, że dziś na komisariat policji zgłosił się skarbnik Młodzieży Wszechpolskiej, który złożył doniesienie na prezesa tej organizacji. To on podpalił flagę UE - powiedział na konferencji prasowej Mateusz Marzoch. ''
I co stary sklerotyku ,wygląda ze nie pamiętasz gdzieś wczoraj manifestował .
falco napisał(a):~~Kremowy Przegorzan napisał(a):mir.ko napisał(a): warto by na ten adres wysłać krem na ból dooopy :) gotowi start !
links,links,links...
myślę ze ciebie bardziej rozbolała po tym jak przedstawiciel 'młodzieży'' ogłosił że ta jego organizacja jeszcze może zarobić na spaleniu flagi...
hahaha
falco napisał(a): [
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):falco napisał(a): [
Wiemy to od zawsze!
Kiedy były zadymy? Za rządów POpaprańców!
Prowokatorów zawsze należy szukać wśród wrogów POLSKI - folksdojczów i folksbolszewików!
Zastosowana autokorekta