~~Modrawy Miłek napisał(a): Panie Przewodniczący, Panie Janie - moje serce zawsze biło po prawej stronie i jako wierny sympatyk PIS-u od zawsze, ogłoszoną dziś koalicję przyjąłem bardzo, ale to bardzo sceptycznie ! Dał się Pan poznać jako sprawny Polityk i umiejętny Negocjator ! Życzę Panu powodzenia w tym dziele, bo mimo, że utarł Pan nosa Wielkiemu Piotrowi to jednak w mojej ocenie zawarł Pan pakt z diabłem.
Czas pokaże, który z nas się dziś myli w ocenie tej rzeczywistości ... I oby to Pan miał rację - Tego Panu życzę !
~~Bladożółta Morwa napisał(a): Okazało się że należał pan do PO.tylko dla kariery i stanowiska!
skorn napisał(a):~~Bladożółta Morwa napisał(a): Okazało się że należał pan do PO.tylko dla kariery i stanowiska!
a po co się należy do PO, PiS albo PSL? Dla idei? Dla realizowania programu?
~~Lawendowoniebieska Bakopa napisał(a):skorn napisał(a):~~Bladożółta Morwa napisał(a): Okazało się że należał pan do PO.tylko dla kariery i stanowiska!
albo do Impulsu ;) hahaha
tacy antyukladowcy -a tak mało czasu od hasełek Małkowskiego mineło ;)
a gdzie te audyty ?????? gdzie???
~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a):~~Lawendowoniebieska Bakopa napisał(a):skorn napisał(a):~~Bladożółta Morwa napisał(a): Okazało się że należał pan do PO.tylko dla kariery i stanowiska!
No jednego etatowego człona już pogonili. Poczekaj, do Ciebie też dojdą :)
~~Ciemnoróżowy Przebiśnieg napisał(a):~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a):~~Lawendowoniebieska Bakopa napisał(a):skorn napisał(a):~~Bladożółta Morwa napisał(a): Okazało się że należał pan do PO.tylko dla kariery i stanowiska!
No jednego etatowego człona już pogonili. Poczekaj, do Ciebie też dojdą :)
ta mowa trawa impulsowa juz wypełnia Rów Mariański...tacy sami jak pozostali ...tacy koalicjanci teraz ;)