~Granatowoszary Jabłoń napisał(a): Koryto- connecting people:p
~~Czerwonozłota Śnieguliczka napisał(a):Co bezpartyjnych tak ciągnie do Pis????????~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a): scsewola nie zapominaj że z jakiegoś klubu pan Gabrysiak startował i nie zachowałJak na razie tzw. Bezpłciowcy mają poparcie w granicach 5% i kolaborują z PIS w sejmiku dolnośląskim.Gabrysiak musi wraz z swym mecenasem uważać by któryś z tych epitetów użytych wyżej nie miał zastosowania!!!!!!
się jak pisdziory i stasik(zdrajcy) Podporządkował si e decyzji wyborców a nie kasie za stołek. On jeszcze będzie PREZYDENTEM a tych sprzedajnych d....w jeszcze przyszłość rozliczy nie są w większości i za to co robią w skali kraju zapłacą w kolejnych 3 wyborach.Zapamiętaj mój nick bo będzie nie raz mówił ,,większość to 60% a nie 33% .
PANIE GABRYSIAK W TYM SPRZEDAJNYM TOWARZYSTWIE LEPIEJ STRACIĆ NIŻ ZYSKAĆ. PANA CZAS TO CZAS PRZYSZŁY
DZIADKOW PRZESZŁY
~~Złocistorudy Migdałowiec napisał(a): Stasikowi nie wolno a Romanowi i jego bezpartyjnym wolno dogadywać się z PIS ?
~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a): Snieguliczka .Co będzie dalej? Młody mądry człowiek nauczy się jak omijac farbowanców i jego czas będzie piękny. szkoda że mój wiek nie pozwoli mi na to by zobaczyć jak awansuje. Zwisa mi kazda partia całe życie wybieram mądrych dobrych ludzi a w szczególności tych którzy mają szacunek do historii i ludzżei starszych. Dobrej nocyTwój idol wdepnął w politykę i może być tylko gorzej . Sam zapisał się do tzw. przefarbowanych bezpartyjnych,omijać więc nie potrafi. Jeżeli chce awansować musi być "lepszy" od swoich rywali(sk….synów)
~~Różowawy Głóg napisał(a):Czy ten młody "mądry " człowiek to Gabrysiak? Jaki mądry skoro został bez pracy!~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a): Snieguliczka .Co będzie dalej? Młody mądry człowiek nauczy się jak omijac farbowanców i jego czas będzie piękny. szkoda że mój wiek nie pozwoli mi na to by zobaczyć jak awansuje. Zwisa mi kazda partia całe życie wybieram mądrych dobrych ludzi a w szczególności tych którzy mają szacunek do historii i ludzżei starszych. Dobrej nocyTwój idol wdepnął w politykę i może być tylko gorzej . Sam zapisał się do tzw. przefarbowanych bezpartyjnych,omijać więc nie potrafi. Jeżeli chce awansować musi być "lepszy" od swoich rywali(sk….synów)