~~Złocistobrązowy Bieluń napisał(a): Widocznie inni emeryci maja inne potrzeby, nie koniecznie związane z tańcem , i umieją sobie zagospodarować czas.
~~Jaskrawożółty Bluszczyk napisał(a): SON bardzo popiera prezydenta. A to jest jego obowiązek ustawowy, ży starszym pomagać.
~Grafitowa Przylaszczka napisał(a): "Cieszmy się ,że mamy Prezydenta ,ktory to wszystko nam umożliwia i ludzi pracujących społecznie żeby to ogarniać."
Prezydent mi ani nie pomaga, ani nie przeszkadza w spędzaniu wolnego czasu. Nie należę do tych strowarzyszeń i też mogę podróżować, iść na basen, czy do kina, pogłębić wiedzę, spotkać się ze znajomymi w kawiarni itd. Co tu jest do ogarniania.
SZCZĘŚCIARA Pomysl o tych po zawale,albo po wylewie ,po lub w trakcie choroby nowotworowej, tych bez nogi, lub bez reki,tych okrutnie chorych i z 1000zł emeryturą.To dla nich są te organizacje.Tam nie mowi się JA tylko MY,tam wspólnie ludzie sobie pomagają bo do tych wszystkich nieszczęść 80% to LUDZIE SAMOTNI.
popatrz może koło Ciebie jest ktoś kto potrzebuje pomocy i poradz mu gdzie isc bo rozumie ,że Ty zżyjesz tylko dla siebie.Zycze zdrowia i obys nigdy nie musiała liczyc
na pomoc innych bo wtedy w lustrze zobaczysz zdziwioną mocno twarz .
Na koniec nie chce dyskutować z ludzmi którzy we wszystkich przypadkach odmieniają słowo JA
~~Zielonobrunatny Rozchodnik napisał(a):~Ziemistoszary Tulipan napisał(a): Z tego wynika że w naszym mieście bawią się tylko emeryci.
... a szkoda, że nie bawią się dzieci i młodzież. Braki nadrabiane w wieku starszym, trącają niestety infantylizmem. Mam 60+ i wybawiłem się za młodu