pracownikx napisał(a): gereshaimer to światowy moloch, nastawiony na zysk, z Valencjii do polski produkcje przenieśli żeby zyski czerpać. A tu kuku polak nie głupi, ukraincow nabrali, za chaty im płaca , żryc za darmo daja , a mi nie ma na podwyzke. za obiad na stołowce musze zaplacic moze i troszke mniej ale jednak a w czym ta upowska meda jest lesza odemnie ze zre za darmo . mi zaklad do chaty i rachonkow nie dopłaci a im tak . pytam dlaczego ? w czymm te ukrainskie nie roby sa lepsze ? widze jako klijent EKO pracownikow z ukrainy robia nic i tylko godziny pisza i licza a polskie kobitki dymaja za nich robote . dziadostwo. a jak niemcom nie pasuje to zamykac zaklad, spiepszajcie na ukraine ruski juz czołgi szykuje , posmiejemy sie wtedy jak wam to gowno rozwalaDopisane 28.11.2018r. o godz. 22:01:to sie ciesz ze masz ta emeryture za komuny wyrobiona za czasow polfy bo dzis to bys gowno miała . nie wypowiadaj sie teraz w tym temacie bo Cie tu nie mma
Popieram Ciebie za mówiącą prawdę o przyczynach niezadowolenia !!!
winą są Ukraińcy ,jest ich za dużo ,psują rynek pracy.
Rada ,powinno się ich ignorować ,nie uczcie ich roboty za to wam nie płacą ,odbierają nam chleb a może być jeszcze gorzej. Opanowują coraz więcej zakładów pracy ,naszej pracy. Ja na Niemca za granić nie chce robić tylko pracować godnie w kraju .
Gonić Ukraińców !!!