~~Złotożółty Klon napisał(a): Na Majdanie w Kijowie tylko Rosja nie podpisała porozumienia, a dzisiaj ma za to Krym.
Podobnie w Marszu Przeciwko Przemocy, platforma nie bierze udziału.
Komu jest na rękę zabicie prezydenta Gdańska ?
Tylko Wałęsie, PO i opozycji.
Od dłuższego czasu w Polsce opozycja szuka pretekstu do zamieszek, nie wyszedł Ciamajdan, to może teraz się uda.
To jest bardzo dobre pytanie . Komu zależy ? , bo przecież Mądrzy nie liczą tej maszynki z tasakiem z penitencjalnym rodowodem . Chodzi o mocodawców .
Jako zatwardziały wyznawca spiskowych teorii , śmiem twierdzić , że pan Adamowicz został " poświęcony " na ołtarzu wyznawców mamony , własnych kumpli ze sceny politycznej i ... jak to dobrze , że ja nie mam takich kumpli , choć przeżyłem właśnie denata w tym samym wieku :)
Moim skromnym zdaniem , lada chwila pojawi się w polskim prawie całkowity zakaz zgromadzeń publicznych , bo Jurek Owsiak dał " dupy " i potrzebna jest całkowita kontrola nad ludzką aktywnością . No zastanówmy się , co by to było gdyby WOŚP ubrał " żółte kamizelki " .
Nie lubię Jurka , ale dopuszczam możliwość , że jest Istotą Stwórcy . Historia zna już takie przypadki , kiedy opleciony mamoną mówi basta ...
Jurek , wybaczam Ci wszystko i myślę , że Matka Kurka też Ci wybacza. Teraz skoncentrujmy się , kto zabił mentalnie Adamowicza .
Poproszę o sugestie Panowie i Panie , Bracia Lachy ...