Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Mowa nienawiści w sieci.

~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 11:04
falco napisał(a):
zapewne Tadzio śpi na słomianym materacu a jego śniadanie to kroma czerstwego chleba....:]

pieprzony ''asceta'':]

(i inne tego typu mętne aluzje nie wiadomo do czego czy zupełne bredzenia)...

Nienawistnik nie ustaje w szczuciu, mnożeniu oszczerstw i sianiu nienawiści!
A w ogóle oskarżenie o "mowę nienawiści", tak częste u nienawistnika, to lewicowy wynalazek do prześladowania obrońców PRAWDY. Przed bestialskim zamordowaniem księdza Popiełuszki, jego msze określano seansami nienawiści, podczas gdy jego mottem życiowym było "zło dobrem zwyciężaj".

1. Uczelnia stworzona przez Ojca Rydzyka od lat należy do bardzo ścisłej czołówki polskich uczelni prywatnych! Np. absolwenci dziennikarstwa są zatrudniani z zamkniętymi oczami przez każdą telewizję - jak po żadnej uczelni krajowej! Każdy potrafi profesjonalnie obsługiwać kamery tv, reżyserkę, montować filmy...

2. Ojciec Rydzyk ma JEDNĄ celę (tak od wieków określa się pokój w zgromadzeniu zakonnym). Wbrew sugestiom nie ma pałacu ani nawet willi!
Ma jeszcze skromny gabinet w bardzo ciasnej siedzibie Radia Maryja z dwoma maybachami na biurku.
3. Fundusze na ratowanie stoczni zbierał ŚWIECKI komitet. O.Rydzyk JEDYNIE udostępnił subkonto. Komitet nie wykazał się wyobraźnią, bo było wiadomo, że zbyt wiele z bonów prywatyzacyjnych nie da się zrobić. Kiedy pomysł okazał się niewypałem, WSZYSCY którzy zwrócili się o zwrot swoich bonów, zostały im zwrócone, a reszta DECYZJĄ KOMITETU ŚWIECKIEGO została przekazana na dofinansowanie RM! Nie przeszkadza to w niczym nienawistnikom typu falco, epatować ludzi łgarstwami typu defraudacja!

Tysięczny raz trzeba przypomnieć, że czystym łgarstwem jest wysoka pozycja O.Rydzyka na liście najbogatszych Polaków. O.Rydzyk nie ma żadnego majątku. Dzieła przez niego stworzone NIE są jego własnością - np, Radio Maryja jest własnością Warszawskiej Prowincji Zakonu Ojców Redemptorystów!
A nawet, gdyby wszystko podsumował co on stworzył, to i tak nie zmieściłoby się, wbrew powszechnemu mniemaniu, w pierwszym tysiącu "bogaczy"!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonawa Fasola niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 11:17
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):

...................... Dzieła przez niego stworzone NIE są jego własnością - np, Radio Maryja jest własnością Warszawskiej Prowincji Zakonu Ojców Redemptorystów!
.....................

A co mi za różnica kto mnie łoi : Rydzyk czy ta Prowincja.Fakt,ze rwą z, budżetu "na wyrwę".
PS .Osobiście wierzę ,że Rydzyk nic nie ma i np.Maybach to bajka i prymitywna propaganda.
31 stycznia 2019r. o 12:48
~~Czerwonawa Fasola napisał(a):
A co mi za różnica kto mnie łoi : Rydzyk czy ta Prowincja.Fakt,ze rwą z, budżetu "na wyrwę".

To są brednie wyssane z brudnego palucha falco-podobnych!
RM utrzymuje się z DOBROWOLNYCH ofiar!
~~Szafranowa Tawuła niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 14:00
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/zbigniew-ziobro-walczy-z-lekarzami/x3vp24b

zdążyć przed Panem Bogiem
31 stycznia 2019r. o 14:10
Kolejny niemiecki szmatławiec polskojęzyczny
2900
#falco nieaktywny
31 stycznia 2019r. o 16:13

alleluja :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Czerwonawa Fasola niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 17:04

Jak juz nie masz co powiedzieć to przejedziesz się po Falco.Puknij się w łepetynę,a te dotacje państwowe dla tego klechy to gips ?Niech on robi co chce ,ale niechby to było rzeczywiscie ze skladek jego fanów.
~~Rudożółty Złocień niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 17:15

No patrz jak bezrobotny bezdomny przekazał Ojcu 2 maybachy ,to w kraju zrobił się taki dym że mu się natychmiast zmarło .
I sprawa czysta.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.