emem napisał(a):~~Kasztanowatordzawy Grab napisał(a): Czy jest protokół zarządu z którego wynika, że ponownie wybrano Pana Owsiaka Prezesem ??
Może po prostu Owsiak z Zarządem porozmawiał (jest jego członkiem), ustalili, że go powołają i wtedy ogłosił decyzję. To chyba nie jest problem, gdy ludzie ze sobą rozmawiają, znają się i się lubią.
~~Kasztanowatordzawy Grab napisał(a):Miałam cichutką nadzieję,że J.Owsiak przemyśli prośby ludzi i pozostanie w WOŚP.Tak się stało i jestem mu za to wdzięczna,ponieważ do jego fundacji mam bardzo osobisty stosunek.Od 27 lat jednoczy ludzi,nazywa dobro po imieniu,ja nadal chcę w tym uczestniczyć.Pytasz czy było głosowanie,inni kandydaci itp.Po co ci to.Chciałbyś/chciałabyś wystawić własną osobę na dyrygenta Orkiestry?Zrób to,nic nie stoi na przeszkodzie,tylko zastanów się co masz do powiedzenia,bo jak na razie to liczysz w myślach jakieś wyimaginowane zyski osobiste.emem napisał(a):~~Kasztanowatordzawy Grab napisał(a): Czy jest protokół zarządu z którego wynika, że ponownie wybrano Pana Owsiaka Prezesem ??
Może po prostu Owsiak z Zarządem porozmawiał (jest jego członkiem), ustalili, że go powołają i wtedy ogłosił decyzję. To chyba nie jest problem, gdy ludzie ze sobą rozmawiają, znają się i się lubią.
:-) Dobre !. A od kiedy to prezesem tak wielkiej fundacji dysponującej olbrzymimi środkami zostaje się po rozmowie z kolegami z zarządu :-) . Czy był ogłoszony konkurs na prezesa ?? Czy jest wynik głosowania ?? Czy byli inni kandydaci ??Czy jest jakiś protokół z tej rozmowy ?? Dane kto głosował za a kto przeciw ?? Czy redakcja może to ustalić ??
~~Konopna Języczka napisał(a):~~Kasztanowatordzawy Grab napisał(a):Miałam cichutką nadzieję,że J.Owsiak przemyśli prośby ludzi i pozostanie w WOŚP.Tak się stało i jestem mu za to wdzięczna,ponieważ do jego fundacji mam bardzo osobisty stosunek.Od 27 lat jednoczy ludzi,nazywa dobro po imieniu,ja nadal chcę w tym uczestniczyć.Pytasz czy było głosowanie,inni kandydaci itp.Po co ci to.Chciałbyś/chciałabyś wystawić własną osobę na dyrygenta Orkiestry?Zrób to,nic nie stoi na przeszkodzie,tylko zastanów się co masz do powiedzenia,bo jak na razie to liczysz w myślach jakieś wyimaginowane zyski osobiste.emem napisał(a):~~Kasztanowatordzawy Grab napisał(a): Czy jest protokół zarządu z którego wynika, że ponownie wybrano Pana Owsiaka Prezesem ??
:-) Dobre !. A od kiedy to prezesem tak wielkiej fundacji dysponującej olbrzymimi środkami zostaje się po rozmowie z kolegami z zarządu :-) . Czy był ogłoszony konkurs na prezesa ?? Czy jest wynik głosowania ?? Czy byli inni kandydaci ??Czy jest jakiś protokół z tej rozmowy ?? Dane kto głosował za a kto przeciw ?? Czy redakcja może to ustalić ??
~~Jasnolawendowy Ambrowiec napisał(a): Ale za komunymoderacja była mniejsza
~~Jasnolawendowy Ambrowiec napisał(a): Ale za komunymoderacja była mniejsza