~Czarnofioletowy Suchodrzew napisał(a): Wrócił , i bardzo dobrze . Mam nadzieję że odpowie za brak właściwego zabezpieczenia imprezy . On jako prezes ponosi za to odpowiedzialność.MSWiA powinno zabronić organizacji tej imprezy z uwagi na podwyższony poziom ryzyka i brak właściwej ochrony. To nie hejt , takie są fakty.
~Konopna Skimia napisał(a): Od początku było wiadomo, że to zwykły cyrk... trza się było jakoś lansować na trupie Adamowicza.
~~Krwistoczerwony Rabarbar napisał(a): SZOK. Do Konopnej, fobiaka,Kolendry, Papryki ,Kalii tudzież innych Grabów ,Drabów itp. Nie życzę Wam tego ale jeżeli traficie do szpitala , Wy czy wasze rodziny nie korzystajcie ze sprzętu oznaczone w tym roku go serduszkiem WOŚP. Uciekajcie jak diabeł od święconej wody. Dalej czy wiecie ,że przez te 27 lat WOŚP zebrało ok.miliard zł podczas gdy rząd przeznacza 1 miliard zł na telewizję publiczną ot tak jak palcem strzelił. A wiecie Państwo, że to z naszych podatków. Tak, tak nie rób takich oczu. A co? służby zdrowia nie można dofinansować. Czy nie ma dziedzin bardziej potrzebujących dofinansowania?
A ponadto, dlaczego jak ktoś czyni dobro, to doszukujecie się prywaty?
Czy ktoś z Państwa, zrobił coś dobrego dla innych, obcych, będących w potrzebie. Czy zadaliście sobie trud aby zorganizować jakieś zbiórki ? I czy wkładacie w kosze w marketach przed świętami jakąś żywność, czy karmę dla zwierząt. Chyba nie ,bo kosze te nigdy nie były pełne. Zatem zróbcie rachunek sumienia zanim kogoś skrytykujesz.Dobro to on czyni sobie,. za pomocą innych,szczególnie dzieci.Ja uczciwie pracuję i państwo ma obowiązek z moich podatków w razie potrzeby mnie leczyć i tyle w temacie!