falco napisał(a): a ty jak zwykle ułomnością bo sam nadal nic nie potrafisz odszukać ...
a może ty napisz za kogo uważasz np. Kuronia
przecież to taki znany opozycjonista...co o nim sądzisz ?
przecież miliony Polaków dzięki niemu mieli swoje ''kuroniówki''
ty nie bo wtedy jeszcze szelki w zębach nosiłeś ...:]Dopisane 20.02.2019r. o godz. 17:56:~~Jasnozielony Rokitnik napisał(a): falco napisał(a):
falco ty krytykujesz wszystko i wszystkich którzy się przyczynili bądż chcieli się przyczynić do wyplewienia z Polskiej rzeczywistości KOMUCHÓW
ja rozumie że nie każda partia jest idealna, ale jak można tak bronić tej komuny tak jak ty.
czy ty wiesz co piszesz?
jak mam nie krytykować tych co to niby walczą z ''komuną'' a wśród nich jest tylu tych komuchów?
]''precz z komuną '' krzyczy komuch ''opozycjonista'' i obrońca tych co nie nie wiedzą o tych jego obronach :]
często ci co chcieli jak piszesz ''wyplenić '' komuchów wręcz dbali by ta miała się jak najlepiej ...;)
i napisz to gdzie ja bronię ''komuchów'' bo jestem tego ciekawy ;)
tak komuchy mówią precz z komuna
tylko dlaczego ty piszesz tylko o nich
a na komuchów typu balcer Michnik Wałęsa nic nie napiszesz.
i o czym ty piszesz pacanie o Kuroniu który dał ludziom kuroniówki żeby siedzieli cicho podczas gdy Balcerowicz wydawał za darmo Polski majątek
kogo ty ty chcesz uczyć kto kim jest.
Ważne że wszyscy więdzą kim ty jesteś
Kuroń to był kawał M.... i taka jest prawda.
niezły z ciebie imbec...... bo padne zaraz.
Jak by nie ten Kuroń i ten Michnik , nie napisze już O Bolku , to dzisiaj nie było by takich ujadaczy jak ty .
A polska była by inna.
Na pewno lepsza. jak nie owiele