Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Były premier Jan Olszewski nie żyje
670
ramaj
21 lutego 2019r. o 18:17
skorn napisał(a): Jeśli poseł Pięta to dziwkarz to falco też. Co to za podwójne standardy!

A co,siedziałeś u niego pod łóżkiem ? Gdzie Pięta,a gdzie Falco - ponadto ten ostatni nie żyje z moich pieniędzy i nie występuje w roli piewcy moralności.
Ty jednak lubisz grzebać się w goownie ,taki żuczek co żeruje wiadomo na czym.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
21 lutego 2019r. o 18:43
skorn napisał(a): Nie odpowiedziałeś na moje pytanie, dziwkarzu. Czego ma dowodzić istnienie różnych frakcji w obrębie organizacji? : )

pomiętasz korniszonku jak zaproponowałem ci spotkanie bezpośrednie byś swoje ''żale'' i pretensje wypowiedział mi prosto w oczy?
i co prostacki kmiocie odpisałeś ?

sam przypomnisz czy ja mam to zrobić?

stąpasz po kruchym lodzie korniszonku a ja jestem pamiętliwy...;)

pamiętasz prostaku jak sam proponowałeś potencjalnym zainteresowanym udzielenie moich danych ?
czy ty uważasz że ja zapomniałem ?
tyle że ja spokojnie i racjonalnie podchodzę do pewnych spraw a ciebie ponoszą emocje ...
emocje i nieznajomość prawa to bywa zgubna mieszanka ...;)

alterowi z pewnych powodów się pofarciło ale tobie już nie musi ...pamiętaj i na wszelki wypadek wez meliskę ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Lawendowy Szarłat niezalogowany
21 lutego 2019r. o 19:22
falco napisał(a): a ty jak zwykle ułomnością bo sam nadal nic nie potrafisz odszukać ...
a może ty napisz za kogo uważasz np. Kuronia

przecież to taki znany opozycjonista...co o nim sądzisz ?

przecież miliony Polaków dzięki niemu mieli swoje ''kuroniówki''
ty nie bo wtedy jeszcze szelki w zębach nosiłeś ...:]Dopisane 20.02.2019r. o godz. 17:56:
~~Jasnozielony Rokitnik napisał(a):
falco napisał(a):

falco ty krytykujesz wszystko i wszystkich którzy się przyczynili bądż chcieli się przyczynić do wyplewienia z Polskiej rzeczywistości KOMUCHÓW
ja rozumie że nie każda partia jest idealna, ale jak można tak bronić tej komuny tak jak ty.

czy ty wiesz co piszesz?
jak mam nie krytykować tych co to niby walczą z ''komuną'' a wśród nich jest tylu tych komuchów?

]''precz z komuną '' krzyczy komuch ''opozycjonista'' i obrońca tych co nie nie wiedzą o tych jego obronach :]

często ci co chcieli jak piszesz ''wyplenić '' komuchów wręcz dbali by ta miała się jak najlepiej ...;)

i napisz to gdzie ja bronię ''komuchów'' bo jestem tego ciekawy ;)

tak komuchy mówią precz z komuna
tylko dlaczego ty piszesz tylko o nich
a na komuchów typu balcer Michnik Wałęsa nic nie napiszesz.
i o czym ty piszesz pacanie o Kuroniu który dał ludziom kuroniówki żeby siedzieli cicho podczas gdy Balcerowicz wydawał za darmo Polski majątek
kogo ty ty chcesz uczyć kto kim jest.
Ważne że wszyscy więdzą kim ty jesteś
Kuroń to był kawał M.... i taka jest prawda.
niezły z ciebie imbec...... bo padne zaraz.
Jak by nie ten Kuroń i ten Michnik , nie napisze już O Bolku , to dzisiaj nie było by takich ujadaczy jak ty .
A polska była by inna.
Na pewno lepsza. jak nie owiele

2900
#falco nieaktywny
21 lutego 2019r. o 20:48
możesz troszkę jaśniej? ;)

bo jakoś tak bez ładu i składu ...

Kuroń ''wychował '' sobie Michnika i jeszcze kilku innych ;)
ale o tym może szerzej napisze ci ''kombatant'' bo to on był wśród nich i zapewne wie więcej ...;)

19709
#Anonim19709 nieaktywny
21 lutego 2019r. o 20:51
ramaj napisał(a):
skorn napisał(a): Jeśli poseł Pięta to dziwkarz to falco też. Co to za podwójne standardy!

A co,siedziałeś u niego pod łóżkiem ? Gdzie Pięta,a gdzie Falco - ponadto ten ostatni nie żyje z moich pieniędzy i nie występuje w roli piewcy moralności.
Ty jednak lubisz grzebać się w goownie ,taki żuczek co żeruje wiadomo na czym.
[img=1550778689_l1qd3j4.jpg]
~~Marengo Mak niezalogowany
21 lutego 2019r. o 20:54
:D
2900
#falco nieaktywny
21 lutego 2019r. o 21:02
co się stało z omieg? ;)
gdzie jej obrazki?
:]

211
skorn
21 lutego 2019r. o 22:22
ramaj napisał(a): nie występuje w roli piewcy moralności..

Jak nie? Tymczasem najciemniej pod latarnią. : )

Jeśli ktoś się dopuścił TAKIEJ zdrady, to wszystko jest w stanie zrobić, a potem jeszcze to usprawiedliwić. To najgorszy typ ludzi.

Dopisane 21.02.2019r. o godz. 22:22:

Jaanoo napisał(a): [img=1550778689_l1qd3j4.jpg]

Jak "spokojnie i racjonalnie" podchodzi do spraw falco, widać na powyższym obrazku ; )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza