M21W2 napisał(a):
Polecam to również komunistycznemu propagandziście Falco .
jak tam ?...wysłałeś składkę za wynajem mieszkania z którego twoi kolesie pilnują pomniczka pedofila ?
solidaruch któremu śni się po nocach utracone ''koryto'' :]
''kombatant'' który pieprzy coś o dolnośląskich ''koryciarzach '' a o prawdziwych ludziach chcących coś wywalczyć dla prawdziwych robotników milczy ...
popieprzony oszust zakłamujący prawdę o tamtych czasach ...
możesz mnie tu nazywać ''komuchem'' ale to nie ja a ty ściskałeś dłonie ''bolkowi'' licząc być może na stanowisko i łatwe pieniądze ...
a tu ''zonk'' :]
możesz tu wklejać milion swoich propagandowych linków a i tak myślących ludzi nie oszukasz...takie ''pierdy'' możesz wygłaszać w jakiejś ''wiejskiej remizie'' ludziom których zwerbujesz proponując im za udział w takiej szopce ,szklaneczkę taniego wina...
tu nie masz szans ...:]
pytałem cię o kogoś kto zakładał i brał czynny udział w zakładaniu struktur prawdziwej ''S'' w regionie dolnośląskim ...ty nie masz o nim bladego pojęcia albo specjalnie go pomijasz bo spaliłbyś się ze wstydu ...
tacy ludzie takim jak ty przeszkadzali bo wam oszuści śniła się tylko i wyłącznie władza...
czytałeś oszołomie co napisałem ci o kuroniu i Lwowie?
dotarło to do ciebie ?
do chwili obecnej wszelkiej maści ''dudy'' to krętacze dbający jedynie o to by spędzać wczasy w hotelach za twoje też pieniądze ...
na szczęście nie moje bo ja sam sobie za nie płacę ...
nie musiałem ''skakać przez płoty'' nie musiałem ''palić opon'' :]
a ty ''kombatancie''?...z twojej ''walki'' pozostało ci kilka pożółkłych zdjęć i ''ręka w nocniku'' :]