~~Wielbłądza Rudbekia napisał(a): ~~Bladozielony Rozmaryn napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): ~~Wielbłądza Rudbekia napisał(a): I tym sposobem udowodniłeś jak wielkim chamem i prostakiem jesteś.swoje rady zatrzymaj dla kumpli spod Biedronki.
Nie mam kumpli pod Biedronką oprócz Słonia . Ale chamem i prostakiem już od dłuższego czasu mnie nazywają ... być może dlatego , że kiedy mam dwa zyle ponad stan to dzielę się ze Słoniem . A Vagina powinna być mokra . Tak nas Stwórca skonstruował . Was Piękne Panie i nas głupich facetów :D Mam jeszcze jeden sposób ... otóż uwielbiam te feromony i ... NATURA STWÓRCY .... NATURĘ STWÓRCY
Ja, prostak i cham uwielbiam Naturę ... i feromony
To kiedy to piwko pod dowolną Biedrą ?
Z ŻULAMI NIE PIJĘ .
Ja również.
To zgłoście się do Biedronia . to nie jest żul , tylko Europejczyk całą gębą , że się tak wyrażę :D Gdybyśmy mieli trochę więcej takich europejczyków to depopulacja Narodu poszła by całą parą.
Ale wiecie co Drogie Panie ... znam jeszcze kilku innych żuli , nawet takich w krawatach , ci są najgorsi , bo Jezus potrafił umyć stopy biedakowi , Hirek świętej pamięci podzielił się ze mną ostatnim piwem , a Słoniu na mój widok zaciera ręce.
Nie obrażam , ale z Wami też pod biedrą pić nie będę. Nie ten poziom intelektu ...
Miłego dnia :)