hemi napisał(a): Mam dwa znaleźne.Są cudowne,nieznośne , kochane, denerwujące i w ogóle bez tych cholerników nasz dom nie był by taki cudowny :)[img=1550422045_5ygh1fx.jpg]Szukają cie po forum ;). Tęsknią za tobą czy jak??
~~Purpurowy Agrest napisał(a): Ludzie pomagajmy bezdomnym kotom :) Pomagajmy pomagać
~~Szafirowy Wiesiołek napisał(a): Koty są wredne i fałszywe.Kot jest łowcą i indywidualistą.Kota nie da się wytresować jak psa, ale można go ułożyć,wyznaczyć granice zachowań pożądanych.Wtedy jest najcudowniejszym przyjacielem,pieszczochem,który słysząc zgrzyt klucza w zamku czeka w przedpokoju na swojego pana.Kiedy jest mądrze zaopiekowany staje jego największym dozgonnym przyjacielem.Mam trzy kotełki znalezione i przysposobione w różnym czasie i o różnych temperamentach,ale takie bzdury,że koty są wredne i fałszywe może opowiadać osoba,która nigdy nie poznała tego zwierzęcia .
~~Wielbłądza Rudbekia napisał(a):~~Szafirowy Wiesiołek napisał(a): Koty są wredne i fałszywe.Kot jest łowcą i indywidualistą.Kota nie da się wytresować jak psa, ale można go ułożyć,wyznaczyć granice zachowań pożądanych.Wtedy jest najcudowniejszym przyjacielem,pieszczochem,który słysząc zgrzyt klucza w zamku czeka w przedpokoju na swojego pana.Kiedy jest mądrze zaopiekowany staje jego największym dozgonnym przyjacielem.Mam trzy kotełki znalezione i przysposobione w różnym czasie i o różnych temperamentach,ale takie bzdury,że koty są wredne i fałszywe może opowiadać osoba,która nigdy nie poznała tego zwierzęcia .