~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany 9 kwietnia 2019r. o 10:24
Drodzy nauczyciele, wielu ludzi was wspiera, ale nie przelicytujcie zaufania i nie strajkujcie w czasie egzaminów. To cienka linia. Tyle lat prowadziliście swoich uczniów, jesteście poniekąd za nich odpowiedzialni, jak przyjaciele. Nie poświęcajcie waszej reputacji i zaufania dla kilku procent poparcia dla jakichś tam polityków.
~Ceglana Aronia niezalogowany 9 kwietnia 2019r. o 10:42
Jestę gimnazjalistom i bardzo się martwiem ze nie chodze do szkoly :(. Pogoda sie popsula a z galerii mnie wygonil ohroniasz. Walne piwo jescze i zorganizuje sobie z kolegami tajne nauczanie bo mam straszne parcie na wiedzę. ;)
~Zielonożółty Wiąz niezalogowany 9 kwietnia 2019r. o 11:34
Do roboty, to nie wakacje !!! Super teraz wolne, zaraz przerwa świąteczna jedna potem druga (majowa) i zaraz wakacje 2 miechy wolnego i placonego.... Żyć nie umierać :))) A który nauczyciel martwi się, że dzieci będą musiały nadrobić materiał i tak co drugi uczeń musi korzystać z korepetycji - taki mamy poziom nauczania!!!
~~Kirowa Rezeda niezalogowany 9 kwietnia 2019r. o 11:34
Zastanawia mnie dlaczego strajkujący nauczyciele przychodzą do szkoły tylko w godzinach swoich lekcji.
Cały czas twierdzą, że ich praca to nie tylko pensum (18h/tydz.).
Podczas strajku raczej nie przygotowują lekcji w domu?
~~Stalowoniebieski Szczypiorek niezalogowany 9 kwietnia 2019r. o 11:50
"Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie"
Dawanie świadectwa, świecenie przykładem...
Nauczyciele, lekcja wychowania: ocena niedostateczna
~~Kirowa Rezeda niezalogowany 9 kwietnia 2019r. o 11:52
Nie przeginaj. Nie trzeba było rzucać kamieniami na szkołę.
Pieniądze im się należą ale z drugiej strony powinien być zmieniony cały system tj KN i tego w całym tym proteście mi brakuje.
~~Stalowoniebieski Szczypiorek niezalogowany 9 kwietnia 2019r. o 11:54
"Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie"
Dawanie świadectwa, świecenie przykładem...
Nauczyciele poszli na wagary
Nauczyciele, lekcja wychowania: ocena niedostateczna
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.