~Jasnozielona Rzeżucha napisał(a): Ale Krzemiński pieeerdooli (zresztą jak zwykle). Niech udowodni, że jest krową albo świnią, to dostanie kasę z funduszu rolniczego UE. Wyborcy PiS jednak - może i mniej wykształceni - mają jednak więcej rozumu od facetka, który się porysował po łapie i myśli, że jest niewiadomo, jak super.
~~Grafitowa Czereśnia napisał(a): Całe motto programu "w samo południe" polega na tym ,że:
"jestem jako tako znany w mieście, więc się wypowiem, a że jestem znany to pewnie dlatego bo jestem najmądrzejszy. A że media są opiniotwórcze a mnie tu wpuścili to ja wypuszczę jedynie słuszną opinię"
fobiak napisał(a):~Jasnozielona Rzeżucha napisał(a): Ale Krzemiński pieeerdooli (zresztą jak zwykle). Niech udowodni, że jest krową albo świnią, to dostanie kasę z funduszu rolniczego UE. Wyborcy PiS jednak - może i mniej wykształceni - mają jednak więcej rozumu od facetka, który się porysował po łapie i myśli, że jest niewiadomo, jak super.
czego sie spodziewales po przefarbowanym zydku, obaj przedstawiciele kodu nie maja nic do powiedzenia, dla nich wazne, jest to, ze moga sobie po pier na kazdy temat. trzymaja sie rekoma i nogami ped alskiej propagandy bo chacy byc politycznie poprawni ale co ma bruksela wspolnego z naszym regionem. prawidlowo, ze amerykanow piora po gebach, ktos ich musi nauczyc rozumu. sowieci tez dostawali po ryju.
Zastosowana autokorekta
fobiak napisał(a): nie masz zydowskiej brody, czyli to nie bylo o tobie o tobie musialbym napisac jak do wiesniaka. nie bez powodu dales mi u siebie bana to sie nie dziw.fobiak ogólnie to pierdzielisz tą samą starą komuszą płytą ale dzisiaj to pierwszy raz masz lajka dupłeś szczerze co cie boli
~~Rudawa Jodła napisał(a):fobiak napisał(a): nie masz zydowskiej brody, czyli to nie bylo o tobie o tobie musialbym napisac jak do wiesniaka. nie bez powodu dales mi u siebie bana to sie nie dziw.fobiak ogólnie to pierdzielisz tą samą starą komuszą płytą ale dzisiaj to pierwszy raz masz lajka dupłeś szczerze co cie boli