~~Szarobura Lewizja napisał(a): Podwyżki dostaną, bo pakiet podpisała Solidarność, co innego mnie rozbawiło to rządanie Broniaża: rozmowy o oświacie,
emem napisał(a):Bredzisz człowieku. Nachalnie, bezczelnie lewaku próbujesz bronić komucha broniarza zarabiającego 12 tysi, co rozgrywa swoje wojenki kosztem nauczycieli i uczniów. Wcześniej zdarzało ci się stanowczo krytykować innych działaczy związkowych.. Taki Kali jak ty ma zaesze rację?Ten wasz obiektywizm to jakaś bajeczka dla gupków?~~Szarobura Lewizja napisał(a): Podwyżki dostaną, bo pakiet podpisała Solidarność, co innego mnie rozbawiło to rządanie Broniaża: rozmowy o oświacie,
Bo Broniarz liczy na poważne rozmowy, dyskusję i decyzje, a nie szopkę na stadionie. Problem w tym, że z tym rządem ciężko prowadzić poważne rozmowy. No bo jak mogą byc powazne, skoro po "reformie" tego rządu znów trzeba reformować.
~~Czarniawy Rącznik napisał(a): Mam nadzieję, że PiS naprawi to co zepsuło PO z PSL-em.
emem napisał(a):~~Szarobura Lewizja napisał(a): Podwyżki dostaną, bo pakiet podpisała Solidarność, co innego mnie rozbawiło to rządanie Broniaża: rozmowy o oświacie,
Bo Broniarz liczy na poważne rozmowy, dyskusję i decyzje, a nie szopkę na stadionie. Problem w tym, że z tym rządem ciężko prowadzić poważne rozmowy. No bo jak mogą byc powazne, skoro po "reformie" tego rządu znów trzeba reformować.