Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strajk nauczycieli zawieszony
~Ognistoruda Kolczurka niezalogowany
25 kwietnia 2019r. o 19:07
Ani podwyżki, ani wypłaty, ani więcej poparcia od rodziców. Brawo. Podziękujcie nauczyciele Broniarz owi, sługusowi PO.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobura Lewizja niezalogowany
25 kwietnia 2019r. o 20:36
Podwyżki dostaną, bo pakiet podpisała Solidarność, co innego mnie rozbawiło to rządanie Broniaża: rozmowy o oświacie,ale do okrągłego stołu nie usiądzie. Typowy neomarksista tylko jego warunki albo żadne czy nie macie wrażenia, że totalni maja bardzo wysokie mniemanie o swojej wyższosci nad innymi ludźmi?
1
emem
25 kwietnia 2019r. o 20:42
~~Szarobura Lewizja napisał(a): Podwyżki dostaną, bo pakiet podpisała Solidarność, co innego mnie rozbawiło to rządanie Broniaża: rozmowy o oświacie,

Bo Broniarz liczy na poważne rozmowy, dyskusję i decyzje, a nie szopkę na stadionie. Problem w tym, że z tym rządem ciężko prowadzić poważne rozmowy. No bo jak mogą byc powazne, skoro po "reformie" tego rządu znów trzeba reformować.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~Żółtobiały Oczar niezalogowany
25 kwietnia 2019r. o 21:03
Cóż to za groźby.Pewne jest źe autorytet zakochanych nauczycieli zosłał nadszarpnięty.Uwazam,ze strajkujący nauczyciele powinni być zwolnieni.
~~Czarniawy Rącznik niezalogowany
25 kwietnia 2019r. o 21:18
Czy nauczyciele nie przeprowadzili (strajkujący) swoistej lekcji swoim uczniom, że najważniejsza w życiu jest mamona. Jest to bardzo przykra lekcja jak zmienia się człowiek. Okazuje się, że 80% z 95 % polskich katolików to judasze mierzący swoje szczęście grubością portfela. Przykre. Wyjazd do Egiptu czy Grecji na wakacje po to aby chwalić się fotami na FB przed znajomymi jest jedyną radością (oprócz oczywiście bezmyślnego wydawania pieniędzy na tak naprawdę nikomu nie potrzebne pierdoły). Coraz mniej młodzieży nie wie co to prawdziwy przyjaciel a i staruchom też odbija bo chcą więcej i więcej i tej pazerności końca nie widać. Niestety moje dzieci też tak zostały wyuczone w "szkołach". Bez opamiętania zaciągają kredyty chcąc wszystko mieć już a przez to pozbawiają się wolności która była tak trudno osiągnięta. Honor i Ojczyzna to dla wielu jakieś nikomu nie potrzebne bzdety. Polacy bez oporów stają się Niemcami czy Anglikami . Biada Polsce z takim nauczaniem. Mam nadzieję, że PiS naprawi to co zepsuło PO z PSL-em.
~~Woskowożółty Jabłoń niezalogowany
25 kwietnia 2019r. o 21:21
emem napisał(a):
~~Szarobura Lewizja napisał(a): Podwyżki dostaną, bo pakiet podpisała Solidarność, co innego mnie rozbawiło to rządanie Broniaża: rozmowy o oświacie,

Bo Broniarz liczy na poważne rozmowy, dyskusję i decyzje, a nie szopkę na stadionie. Problem w tym, że z tym rządem ciężko prowadzić poważne rozmowy. No bo jak mogą byc powazne, skoro po "reformie" tego rządu znów trzeba reformować.
Bredzisz człowieku. Nachalnie, bezczelnie lewaku próbujesz bronić komucha broniarza zarabiającego 12 tysi, co rozgrywa swoje wojenki kosztem nauczycieli i uczniów. Wcześniej zdarzało ci się stanowczo krytykować innych działaczy związkowych.. Taki Kali jak ty ma zaesze rację?Ten wasz obiektywizm to jakaś bajeczka dla gupków?
1
emem
25 kwietnia 2019r. o 21:47
~~Czarniawy Rącznik napisał(a): Mam nadzieję, że PiS naprawi to co zepsuło PO z PSL-em.

Przeciez to PiS przeprowadził kompletnie nieudaną reformę edukacji...
A teraz Beata Szydło mówi, że system się wyczerpał i trzeba go zreformować. 2 lata po wprowdzeniu reformy...

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Kirowa Róża niezalogowany
25 kwietnia 2019r. o 21:47
emem napisał(a):

Nie na stadionie lecz w kompleksie konferencyjnym, w którym np. odbywał sie szczyt NATO. Prosze nie używać półprawd, zresztą jak zwykle. Aby rozmawiać to przede wszystkim Broniarz powinien mieć cos do powiedzenia oprócz "tysiak" albo będzie źle.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!