~~Brudnoszary Bluszczyk napisał(a): A na przyszłej sesji będą to samo robić z gruntami Świderowej. i czego się podniecasz...
~~Ciemnozielona Tygrysówka napisał(a):~~Brudnoszary Bluszczyk napisał(a): A na przyszłej sesji będą to samo robić z gruntami Świderowej. i czego się podniecasz...
gdzie ty pracujesz że wiesz o takich rzeczach. Nie ma tego w uchwałach a ty kłamiesz i pomawiasz.
na miejscu tej pani to bym cie podal do prokuratury i sądu bo łżesz jak pies
~~Błękitnoszara Aronia napisał(a): Nie rozumiem tych emocji. Przecież wiadomo jaki jest układ sił w gminie. Relich kontra Świder. Jedni na drugich i w koło Macieju...
~~Jasnoróżowa Tygrysówka napisał(a): Ehh ludzie... Wam coś powiedzieć. Nie wiem czy P. Świder ma jakieś grunty czy nie, czy jej rodzina ma, znajomi mają, nie interesuje mnie to . Tak samo jak jej cały majątek, dochody i życie prywatne.
Ciemnozielona Tygrysówka, Szmaragdowa Niezapominajka - nie zrozumieliście kontekstu.
Wojna pomiędzy Relichem a Świder jest, pomiędzy ich obozami też. I jak to w polityce jeden zadaje cios drugi odbija piłeczkę i swoje dorzuca. Teraz ktoś z obozu Relicha skorzysta, następnym razem zapewne z obozu Świder. Wojna miedzy nimi będzie trwała do następnych wyborów, szkoda tylko że nie mogą się jakoś dogadać tylko robią sobie na złość.
Może gdyby było jeszcze ze 2 kandydatów w wyborach jesienią byłoby zupełnie inaczej. Zabrakło trochę odwagi chyba niektórym by wystartować.
To pisałem ja, Jarząbek ;) Brudnoszary Bluszczyk. nie wiem czemu raz mam takiego nicka a raz takiego.
Jeśli kogoś uraziłem i odczytał mój komentarz - przepraszam, nie taki był mój zamysł.