~~Płoworudy Rdest napisał(a): Mówcie co chcecie ale Rynek - palce lizać. Ale i tak im lepiej tym gorzej
~~Biskupi Szczawik napisał(a):~~Płoworudy Rdest napisał(a): Mówcie co chcecie ale Rynek - palce lizać. Ale i tak im lepiej tym gorzej
Ten wasz Czerwony Plac za grube miliony lata mi koło dupy .Rynek to nie cała gmina .
~~Różowa Sosna napisał(a):~~Biskupi Szczawik napisał(a):~~Płoworudy Rdest napisał(a): Mówcie co chcecie ale Rynek - palce lizać. Ale i tak im lepiej tym gorzej
Ten wasz Czerwony Plac za grube miliony lata mi koło dupy .Rynek to nie cała gmina .
jasne. wazniejsze od centrum Nowogrodzca jest zadu.pie gminy czyli Wykroty.
~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a):~~Granatowa Jagoda napisał(a):~~Burozielona Krwawnica napisał(a): "Mamo chwalą nas..."
"Mamo chwalą nas..."[.... a my jesteśmy tacy cudowni !
Któż to może tak o sobie myśleć ???
Chyba przegrana w tych wyborach :D
~~Gołębi Ambrowiec napisał(a): Nie jestem zwolennikiem Burmistrza, a ni was Radnych z lewa i prawa, ale wasza głupota ( oczywiście nie wszystkich) jest porażająca. Ja osobiście bym się wstydził.
~~Gołębi Ambrowiec napisał(a): Nie jestem zwolennikiem Burmistrza, a ni was Radnych z lewa i prawa, ale wasza głupota ( oczywiście nie wszystkich) jest porażająca. Ja osobiście bym się wstydził.
Zastosowana autokorekta