~~Brudnobiała Azalia napisał(a): Myślę, że porażka baardzo boli.
Proszę odczepcie się już od Naszego burmistrza, którego wybraliśmy!!!
Długo nie było i nie będzie godnego Jego zastępcy.
Uszanujcie wybór mieszkańców.
~~Rdzawoczerwona Karagana napisał(a):~~Brudnobiała Azalia napisał(a): Myślę, że porażka baardzo boli.
Burmistrz moim zdaniem nie wygrał tych wyborów bo nikt nie wyjaśnił gdzie się podziało 112 kart do głosownia ???? , ponadto nie pisz bzdur czopku ,że długo nie było godnego zastępcy, przecież to Relich dobierał sobie zastępców celowo jeszcze słabszych od niego . Myślę ,że ludzie mają już dosyć jego nieudolnych rządów i okażą to
w referendum które jest nieuniknione .a jeśli tak mu ufają to go poprą w referendum .
~~Ciemnopiwny Grab napisał(a):~~Rdzawoczerwona Karagana napisał(a):~~Brudnobiała Azalia napisał(a): Myślę, że porażka baardzo boli.
Burmistrz moim zdaniem nie wygrał tych wyborów bo nikt nie wyjaśnił gdzie się podziało 112 kart do głosownia ???? , ponadto nie pisz bzdur czopku ,że długo nie było godnego zastępcy, przecież to Relich dobierał sobie zastępców celowo jeszcze słabszych od niego . Myślę ,że ludzie mają już dosyć jego nieudolnych rządów i okażą to
w referendum które jest nieuniknione .a jeśli tak mu ufają to go poprą w referendum .
Wasze zdanie ma takie znaczenie......
A teraz z tym straszeniem referendum, jesteście małostkowi.
Tylko gadać potraficie? Pozostaje później miotać się.
~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a):~~Pomarańczowobrązowa Kalia napisał(a):~~Ciemnopiwny Grab napisał(a): Nie dostanie absolutorium? No i? Do niczego nie jest mu potrzebne.
Wstyd do dla radnych z komisji rewizyjnej że za czymś takim głosowali. Lecz już chcieli koncert odwoływać
.....
Jeśli tak uważasz to jesteś w ogromnym błędzie ,nieudzielenie absolutorium daje wiele podstaw do ukarania burmistrza po pierwsze rada może mu obniżyć maksymalnie zarobki ,po drugie daje możliwość zorganizowania referendum o odwołanie burmistrza ,w pierwszej kadencji zabrakło bardzo niewiele żeby go odwołać obecnie jest to bardziej realne .
No najważniejsze to odwołać burmistrza i przejąć stołek, brawo super plan. Marnie to wygląda. Kiedy w N-c pojawi się osoba która godnie, profesjonalnie będzie reprezentowała gminę?
~~Chabrowy Wilczomlecz napisał(a):~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a):~~Pomarańczowobrązowa Kalia napisał(a):~~Ciemnopiwny Grab napisał(a): Nie dostanie absolutorium? No i? Do niczego nie jest mu potrzebne.
Wstyd do dla radnych z komisji rewizyjnej że za czymś takim głosowali. Lecz już chcieli koncert odwoływać
.....
Jeśli tak uważasz to jesteś w ogromnym błędzie ,nieudzielenie absolutorium daje wiele podstaw do ukarania burmistrza po pierwsze rada może mu obniżyć maksymalnie zarobki ,po drugie daje możliwość zorganizowania referendum o odwołanie burmistrza ,w pierwszej kadencji zabrakło bardzo niewiele żeby go odwołać obecnie jest to bardziej realne .
No najważniejsze to odwołać burmistrza i przejąć stołek, brawo super plan. Marnie to wygląda. Kiedy w N-c pojawi się osoba która godnie, profesjonalnie będzie reprezentowała gminę?
Jak jeden taki skończy studia i wróci do tego zad..pia. O ile wróci...
~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a):~~Brązowoszara Języczka napisał(a):~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a):~~Pomarańczowobrązowa Kalia napisał(a):~~Ciemnopiwny Grab napisał(a): Nie dostanie absolutorium? No i? Do niczego nie jest mu potrzebne.
.....
Czy uważasz że obecny burmistrz reprezentuje niegodnie i nieprofesjonalnie? Niby bronisz a ganisz. Logika siada?
Czy ja chwalę burmistrza? Ja krytykuję "opozycję" Ostro zaczęli .... pomaganie ludziom, ich strona co chwile była zapełniana artykułami o ludzkiej krzywdzie itd. wszędzie ich było pełno w pozytywnym sensie. Po przegranych wyborach o stronie int i pomaganiu innym już chyba wszyscy zapomnieli ..... jak znam życie strona odżyje przed wyborami i zacznie się pomaganie ludziom. Czy to jest profeska? Przecież każdy z tego wyciągnie wnioski ....