~Konopny Dziurawiec napisał(a): fobiak czyli mamy rozumieć, że napojów w plastiku też nie kupujesz ani wody ani batonow chipsów ketchup niczego. Ciekawe co jesz bo chleb też często w folii
fobiak napisał(a): w plastykowych talerzach to nawet za doplata bym nie ruszylMasz samochod ktory truje ?
~~Żółtoszary Ciemiernik napisał(a):fobiak napisał(a): w plastykowych talerzach to nawet za doplata bym nie ruszylMasz samochod ktory truje ?
fobiak
odzywiam sie bez plastyku, nic u mnie nie znajdziesz z plastyku. zastanow sie dlaczego odzywki dla niemowlakow maja szklane opakowania, plastykowych opakowan zabronili ci ktorzy dobrze o tym wiedza, ze sa rakotworcze. .[/c napisał(a):
hm a zęby myjesz szczoteczką szklaną ?
a czemu mleko dla niemowlaków i kaszki są w plastikowych puszkach i foliowych torbach? i to te profesjonalne
Dopisane 26.05.2019r. o godz. 20:29:
strzykawka jest z plastiku. wstrzykują trucizne każdemu?
nawet krew oddajemy przez wężyki z plastiku a dalej idzie w plastikowe torby.
mir.ko napisał(a):fobiak
odzywiam sie bez plastyku, nic u mnie nie znajdziesz z plastyku. zastanow sie dlaczego odzywki dla niemowlakow maja szklane opakowania, plastykowych opakowan zabronili ci ktorzy dobrze o tym wiedza, ze sa rakotworcze. .[/c napisał(a):
hm a zęby myjesz szczoteczką szklaną ?
a czemu mleko dla niemowlaków i kaszki są w plastikowych puszkach i foliowych torbach? i to te profesjonalneDopisane 26.05.2019r. o godz. 20:29:strzykawka jest z plastiku. wstrzykują trucizne każdemu?
nawet krew oddajemy przez wężyki z plastiku a dalej idzie w plastikowe torby.
ja mam szczoteczke po przodkach, jest drewniana, kto nie uzywa plastyku nie potrzebuje strzykawki.
krew, ktora idzie w plastykowe worki, polowie nie pomaga a pozostali przezyliby i bez tej krwi. dzieciom w polsce musza pakowac zarcie w plastyki bo dzieci maja to w genach, bez opakowan plastykowych stracily by na wadze, na zachodzie maja opakowania szklane bo byly prowadzone studia, ktore potwiedzily, ze plastyk jest szkodliwy, jak na razie ochrona objeto tylko niemowlaki.
twoja argumentacja jest slaba ale jestem pewny, ze na necie cos znajdziesz na temat szkodliwosci opakowan plastykowych