~~Żółtorudy Tytoń niezalogowany 4 czerwca 2019r. o 7:22
Najwięcej do wiedzy o stosunku nauczycieli do uczniów wniesie odpowiedź na pytanie - czy w ostatnich strajkach brali udział nauczyciele tej szkoły i czy używali maturzystów jako zakładników w swoich przepychankach z Rządem? Mam nadzieję że w tak wspaniałej szkole nauczyciele wykazali się bardziej godną postawą niż w wielu bolesławieckich instytucjach oświaty.
~~Złocista Dalia niezalogowany 4 czerwca 2019r. o 11:43
Po latach tylko utwierdzam się w przekonaniu, że najlepsza szkoła średnia w powiecie to ZSB. Pamiętam jak na pierwszym roku studiów nudziłem się na zajęciach z mechaniki budowli a o budownictwie ogólnym już nie wspomnę bo ZSB dało mi więcej niż tylko podstawy. Ponadto bardzo cenię sobie sposób prowadzenie zajęć z matematyki przez Pana Talara bo dzięki niemu bez większych problemów skończyłem budownictwo i mam przyjemność pracować z najlepszymi inżynierami w kraju na największych kontraktach budowlanych.
Pozdrawiam całe ZSB
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.