skorn napisał(a): No to czekam na listę nagród. Pewnie nie tylko ja! : )
~~Mahoniowy Tulipan napisał(a): Śmieszna ta autoreklama. na poziomie przedszkola,skorn możesz czuć się dumny.
emem napisał(a):~~Mahoniowy Tulipan napisał(a): Śmieszna ta autoreklama. na poziomie przedszkola,skorn możesz czuć się dumny.
Tego typu anonimowe komentarze utwierdzają mnie w przekonaniu, że prezentacja wypadła całkiem dobrze :-)
emem napisał(a):skorn napisał(a): Nie chodzi o konkurs tylko o to, że ktoś z branży dostrzegł waszą rzetelną dziennikarską robotę. Po tylu latach chociaż jakieś wyróżnienie powinno być.
Jest?
Oczywiscie. I to nie jedno. Wielokrotnie dostrzegaly nas np. media ogolnopolskie (TVN, TVN24, Polsat, TVP) - nasze materiały były emitowane na ich antenach.
Pozdr,
Marcin
~~Czarnawa Cynia napisał(a): Ludzie tak komentują twoje wystąpienie, że było: bolec, bolec, bolec, brak pieniędzy. Tyle zapamiętali
~~Czarnawa Cynia napisał(a): Dostrzegały bo sobie brały wasze zdjęcia lub wideo robiac wlasne tematy i na tym zarabiajac.
emem napisał(a):~~Mahoniowy Tulipan napisał(a): Śmieszna ta autoreklama. na poziomie przedszkola,skorn możesz czuć się dumny.
Tego typu anonimowe komentarze utwierdzają mnie w przekonaniu, że prezentacja wypadła całkiem dobrze :-)