~~Brązoworudy Kasztanowiec napisał(a): A czyje sumienie obciąża atak nożownika na księdza, dziś we Wrocławiu ?
fobiak napisał(a): [marcinie ale modlitwa nie jest grozba. moze byc grozba tylko dla fanytycznego wierzacego a sekielski takim nie jest a wrecz przeciwnie,
emem napisał(a):~~Granatowy Styrakowiec napisał(a): Bo bolec.info, z lekko lewicowego i liberalnego na początku zmienia się szybko w lewacko-hejterski
Ten temat dotyczy gróźb pod adresem T. Sekielskiego a nie tego czym jest jest Bolec.Info. Gdy publikujemy wywiad z senatorem PiS to jesteśmy prawicowi, gdy pokazujemy członka zarzadu powiatu z SLD to jesteśmy lewicowi, gdy byłego starostę to liberalni, a gdy nagrywamy wywiad z przedstawicielem partii Biedronia to wspieramy LGBT. Takie komentarze czytamy na tym forum każdego dnia. Już sam nie wiem, którą opcję wg Czytelników wspieramy ;-) Wiem natomiast, że pokazujemy - jako nieliczni w regionie - poglądy i stanowiska wszystkich stron/grup politycznych.
skorn napisał(a):emem napisał(a): Kiedy zorganizowaliście spotkanie z kimś z prawicy? Nie mogę sobie przypomnieć.
Spotkanie z Tomaszem Sekielskim było pierwszy jakie w ogóle zorganizowaliśmy :-)
Jak znajdziemy ciekawe nazwisko oraz środki i miejsce to zapewne zorganizujemy kolejne spotkanie :-)
emem napisał(a):fobiak napisał(a): [marcinie ale modlitwa nie jest grozba. moze byc grozba tylko dla fanytycznego wierzacego a sekielski takim nie jest a wrecz przeciwnie,
Nie fobiak,
NIKT nie ma prawa strzelac do kogokolwiek. NIKT.
I jezeli ktos o czyms takim marzy czy sie modli to nalezy takiego czlowieka przebadac. Nikt nie ma prawa nikomu odbierac zycia - ani w imie Boga ani w zadnym innymi.
~~Różowy Różanecznik napisał(a): Chcecie wsadzać ludzi za marzenia bez popełnionego czynu?
Niewiele różni was od kościoła katolickiego, bo tam też jest grzeszenie myślą :)