~Niebieskawozielony Miskant niezalogowany 29 czerwca 2019r. o 23:00
Koncert Tulii rewelacja. W końcu profesjonaliści ustawili nagłośnienie. Gęsią skórkę miałam od pierwszych słów zaśpiewanych przez dziewczyny. Bardzo mi się podobał ich występ.
~~Bladoróżowy Hiacynt niezalogowany 29 czerwca 2019r. o 23:05
Byłem, widziałem. Najgorsza impreza w porównaniu do "dni miast" w całej okolicy, w tym tych biednych miasteczek. Totalna porażka organizacyjna.
Plakaty informcyjne bez godzin występów ? OMG - porażka na całej linii i szkoda kasy na druk.
Osoba odpowiedzialna za organizację ze strony miasta powinna wylecieć z wielkim hukiem za niedopełnienie obowiąków. To antyreklama miasta i aż szkoda przyjezdnych, którzy więcej do tego dziwnego miasta nie wrócą.
Zadaszenie na Placu, to plus - zawsze tam to powinno stać... i tyle plusów z "Dni Bolesławca" HAHAHAHA
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.