~~Niebieskoszary Rozchodnik niezalogowany 25 lipca 2019r. o 11:52
Wstyd władzo!!!
Problem jest a udajecie że nie..
Moje dziecko kończy przygodę z prywatnym klubem malucha. Koszt to około 750 zł miesięcznie. Miałam nadzieje żeiinne mamy, które chcą pracować będą miały lżej..
~Kirowa Portulaka niezalogowany 25 lipca 2019r. o 12:22
Kuzynka z Zabrza płaci za miejskie przedszkole w granicach 250-300 zł z wyżywieniem. Ja niani muszę dać 800 zł. Miałam wielką nadzieję na ten żłobek jak nie dla mojej małej która już strasza ale dla kolejnego szkraba. Czuję się zawiedziona bo ceny nie będą zbytnio odbiegać od tych które płace niani.
~Jasnobrunatny Bratek niezalogowany 25 lipca 2019r. o 13:19
No i witamy w swiecie klamcow i oszustów politycznych.. Za nic slowo honoru, paplaja co chcemy uslyszec a potem figa z makiem. Kazdy z nich taki sam o ludny klamca.. Hanba i wstyd.. Powinni ich wieszac
~~Brązowoszara Miodunka niezalogowany 25 lipca 2019r. o 13:58
Co tam żłobek, co kogos obchodza czyjeś dzieci ????? Wazne, że będzie galeria następna !!!!!!Przed laty, właśnie, w tym budynku, był złobek !!! i na pewno, każdy go dobrze wspomina !!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.