~~Złocistoruda Trytoma niezalogowany 11 sierpnia 2019r. o 8:37
widac , ze przyjezdni liczniej odwiedzali ten basenik. Po zmianie cen chyba na portfel posłów owi przyjezdni pokazali srodkowy palec lokalnej władzy bo ona przyklepala taki wzrost ceny. Wpuszczając 100 ludzi po 1 zł mamy 100 zł, Wpuszczając 1 za 20 zł mamy okrągłe 20 zł przy tych samych kosztach utrzymania. Podejrzewac należy jeszcze , iż to celowa zagrywka i owy Lesny Potok ma być pusty.
~~Błękitnozielona Hakonechloa niezalogowany 11 sierpnia 2019r. o 8:37
Bo kasują ludzi ile wejdzie. Byłem w czwartek przed 15 -tą z siostrzencem, zapłaciłem za wejście 27 zł. To jest prawdziwy powód, ceny, a nie że ludzie wolą chodzić po sklepach. Po 16-tej przyszło pare osób, bo już jest taniej. Skoro miasto stać na opłacenie 2 ratowników i obsługi, a w środku pustki, tzn. nikomu z władz miasta nie zależy, żeby ludzie tam spędzali wolny czasi i basen przynosił dochdy.
~~Błękitnozielona Hakonechloa niezalogowany 11 sierpnia 2019r. o 8:37
Bo kasują ludzi ile wejdzie. Byłem w czwartek przed 15 -tą z siostrzencem, zapłaciłem za wejście 27 zł. To jest prawdziwy powód, ceny, a nie że ludzie wolą chodzić po sklepach. Po 16-tej przyszło pare osób, bo już jest taniej. Skoro miasto stać na opłacenie 2 ratowników i obsługi, a w środku pustki, tzn. nikomu z władz miasta nie zależy, żeby ludzie tam spędzali wolny czasi i basen przynosił dochdy.
~Limonkowy Żółwik niezalogowany 11 sierpnia 2019r. o 11:32
Gdyby wstęp był za darmo (z podatków) lub za symboliczną złotówkę to na leśnym potoku tętniło by życie a tak obiekt z cenami komercyjnymi świeci pustkami.
Unia "dała" kasę więc powinno być za darmo !
Jak poczytałem cennik mosir-u to włosy stają dęba CZYSTA KOMERCJA -a my płacimy podatki .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.