~Topazowa Dynia napisał(a): Nie rozumiem. Wystąpił Migde Ure, człowiek, który jest współtwórcą new wave, współorganizator z Bobem Geldofem LiveAid, współtwórcą "Do They Know It's Christmas?", odznaczony Orderem Imperium Brytyjskiego, ściśle zwiazany z Thin Lizzy i Visage. Midge odrzucił propozycję zostania głównym wokalistą w zespole Sex Pistols. Producentem nagrań Ultravox był George Martin...tak, to ten od The Beatles. Kilka honorowych doktoratów, współpraca z Kate Bush.....a wy mi piszecie o Urszuli !!!!!!
Planowaliśmy obszerny materiał zdjęciowy z obu koncertów, ale organizatorzy doszli do wniosku, że mają media w...
Z mojej strony, jako, że ja miałem fotografować te koncerty, pozostało zrewanżować się tym samym. Podjęliśmy decyzję, że odpuszczamy.
Wstęp do fosy, czyli miejsca między sceną a publicznością, z którego można bezpiecznie i efektywnie fotografować czy filmować takie wydarzenia był możliwy tylko dla jednego urzędnika z Urzędu Miasta z aparatem.
Być może chodzi o to, aby tylko urząd miał sensowny materiał z tych koncertów i abyście mogli oglądać je na urzędowych stronach, nie wiem. W sobotę w Nowogrodźcu nikt takich cyrków nie wymyślał a fotoreporterzy i kamerzyści po prostu stosowali się do zalecen menadżerów i ochrony i szanowali ograniczenia czasowe nałożone przez gwiazdy.