Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
PiS wystartował
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
23 sierpnia 2019r. o 8:50
Kolejny miłośnik zboczeńców, któremu tylko te 3 promile w czarnej sukience przeszkadzają!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Brązowopłowy Jabłoń niezalogowany
23 sierpnia 2019r. o 9:21
Szymon masz chłopie J..ja? To przestań ykać i mukać jak reszta tych osłów w naszym polskim politycznym państwie. Takim językiem nie zdziałasz za wiele. Większość naszych osłów w sejmie tylko tak potrafi. Stosując taką mowę odrazu odrzuca mnie to myś następny do koryta się pcha. Nie bądź taki jak reszta jesteś młody zmień wizerunek polskiego polityka.
~Burozielona Leszczyna niezalogowany
23 sierpnia 2019r. o 9:45
Chłopaki już rączki składają według partyjnych dyrektyw. Pan Prezydent Duduś tak ściska paluszka. Czyli Pawłowicz miała rację, że najpierw partia, a nie jednostki. Ha ha ha!
~~Śnieżnobiała Szałwia niezalogowany
23 sierpnia 2019r. o 9:57
Masz pan..pani racje nad PISEM czuwa ANIOŁ ŚP LECH KACZYŃSKI Ja też zagłosuję na PIS i nie będem miał grzechu
~~Śnieżnobiała Szałwia niezalogowany
23 sierpnia 2019r. o 9:57
Masz pan..pani racje nad PISEM czuwa ANIOŁ ŚP LECH KACZYŃSKI Ja też zagłosuję na PIS i nie będem miał grzechu
~~Szarozielony Pieris niezalogowany
23 sierpnia 2019r. o 10:34
...y do pudła, obozów pracy majątki pozabierać i niech pracują wraz z rodznami w tych obozach.

Zastosowana autokorekta

~Zielony Hebe niezalogowany
23 sierpnia 2019r. o 11:20
Snieznobiala Szalwia: Tobie trzeba egzorcyzmy odprawic ,bo nawiedzona jestes!!
~~Różowa Tunbergia niezalogowany
23 sierpnia 2019r. o 11:26
Kto lepiej (startuje) jeździ w tym sezonie ?
broszka czy Kubica ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.