~Niebieska Konwalia niezalogowany 30 sierpnia 2019r. o 12:47
To do ludzi nie dociera, na skrzyżowaniu Tysiąclecia - Chrobrego jeden cymbał Audi szaleje z piskiem opon drugi BMW , czekamy kiedy ktoś dię za nich weźmie..
~Pomarańczowy Cypryśnik niezalogowany 30 sierpnia 2019r. o 22:52
Jeżeli dobrze widzę to jest to wjazd do Bolesławca ze strony Zgorzelca. Tam powinno być podwyższone ograniczenie prędkości do 70, aż do wjazdu na osiedle kwiatowe. Dobrze wiemy, że mało kto jezdzi tamtedy przepisowe 50.
~~Karmelowopłowa Sałata niezalogowany 31 sierpnia 2019r. o 15:54
dajcie ludzie młodej spokój ja ją znam ona nic złego nie zrobiła odzyska tak jak ja odzyskałam i mamy nauczkę a człowiek uczy sie całe życie nawet na błędach
~Pawi Groszek niezalogowany 31 sierpnia 2019r. o 17:11
A ja bym chciał obejrzeć chociaż 30sec nagrania przed pomiarem i zobaczyć czy prędkość, odczyt impulsów ze skrzyni i odległość radiowozu była utrzymywana, czy mamy do czynienia z kolejnym pomiarem z najazdu jak w 70% przypadków.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.