~~Bladoniebieski Sumak niezalogowany 5 września 2019r. o 18:37
Jestem proeko itp.. ale w centrum miasta nie ma miejsca dla starych drzew. Ocalmy lasy, nie wycinajmy ich, niech tam starych (dużych) drzew będzie jak najwięcej, ale w mieście wymieniajmy je regularnie...
~~Malachitowa Gailadia niezalogowany 5 września 2019r. o 18:40
Przede wszystkim skrajną głupotą było robienie tak dużego placu zabaw w towarzystwie tak dużych drzew. Ja sobie po cichu myślałem, kiedy tam w końcu spadnie na kogoś drzewo...
~~Kasztanowa Konwalia niezalogowany 5 września 2019r. o 18:46
... bo te s**ny wycinają zdrowe drzewa, takie, których drewno można sprzedać... popatrzcie na cmentarz komunalny pod zarządem Filistyńskiego... z wycinania starych i spróchniałych drzew żaden biznes... co najwyżej zabije takie drzewo jakąś matkę, albo dziecko... w pierwszym przypadku państwo zaoszczędzi na 500+, a w drugim w szkole zrobi się luźniej!
~~Szarozielony Żeniszek niezalogowany 5 września 2019r. o 18:49
no własne,,,,,kiedy sprawdza drrzewostan ,,,,moja zielona lagune na alei wojska polskiego w bol ,, tez drzewo przygniotlo i nikt nie beknoł ,,,bo powiedzieli ze drzewo nie było przeznaczone do ścinki , ale sie zawaliło ,,,
~~Szaroczarny Bluszczyk niezalogowany 5 września 2019r. o 19:03
"Konar został usunięty " Sam się usunął tylko szkoda ze pod nim ktoś się znajdował, następnym razem może być gorzej. Czy po za siłami grawitacji ktoś jest za to odpowiedzialny?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.