~Jasnożółta Leszczyna napisał(a): Ładna reklama! Ciekawe ile kosztowała?! Należą się Oscary dla właścicieli za dwie twarze!
~~Czarny Żagwin napisał(a):~Jasnożółta Leszczyna napisał(a): Ładna reklama! Ciekawe ile kosztowała?! Należą się Oscary dla właścicieli za dwie twarze!
Bardzo mi ciebie żal ,pokaż swoją twarz, człowiek dziękuje z serca a ty wyjeżdżasz z takim tekstem . Ja osobiście nie znam tych pracodawców ale wiele dobrego o nich słyszałem ,Natomiast tobie życzę zdrowia i żebyś nigdy nie musiał korzystać z dobroci innych ludzi .
~Bladoróżowa Kolczurka napisał(a): Czarny Żagwin napisał(a):
~Jasnożółta Leszczyna napisał(a): Ładna reklama! Ciekawe ile kosztowała?! Należą się Oscary dla właścicieli za dwie twarze!
Bardzo mi ciebie żal ,pokaż swoją twarz, człowiek dziękuje z serca a ty wyjeżdżasz z takim tekstem . Ja osobiście nie znam tych pracodawców ale wiele dobrego o nich słyszałem ,Natomiast tobie życzę zdrowia i żebyś nigdy nie musiał korzystać z dobroci innych ludzi .
,,Czarny Żagwin" - podpisuję się pod Twoją wypowiedzią oraz zgadzam...!!!
Ps: Czytając takie teksty jak ten ,,Jasnożółtej Leszczyny" zastanawiam się skąd w ,,ludziach" tyle JADU... ? :(
Właśnie, nie znacie tych ludzi to się nie wypowiadajcie! Ten pan nie jest już pracownikiem tej firmy tylko pracuje tam jako ochroniarz i podlega innej firmie. A gdy by nie miał w rodzinie odbiorcy ceramiki z tej ze firmy to by w ogóle nie miał tam co szukać! Pozdrawiam wszytsko-wiedzących! A jak ktoś umie grać to i najlepszy krytyk uwierzy w te zdolności.