~Mahoniowa Poziomka napisał(a): chyba do 31 sierpnia i 31 października drodzy redaktorzy
~~Jasnobrunatna Daglezja napisał(a): Wniosek o 500+ złożyłam w gminie przez bank 1 lipca. Do dziś nie dostałam pieniędzy. To tak w kwestii braku opoóźnień.do 31 października jest czas zgodnie z przepisami, czytanie ze zrozumieniem się kłania
~~Butelkowe Parzydło napisał(a):~~Jasnobrunatna Daglezja napisał(a): Wniosek o 500+ złożyłam w gminie przez bank 1 lipca. Do dziś nie dostałam pieniędzy. To tak w kwestii braku opoóźnień.do 31 października jest czas zgodnie z przepisami, czytanie ze zrozumieniem się kłania
~~Jasnobrunatna Daglezja napisał(a): Wniosek o 500+ złożyłam w gminie przez bank 1 lipca. Do dziś nie dostałam pieniędzy. To tak w kwestii braku opoóźnień.
~~Jasnobrunatna Daglezja napisał(a): Wniosek o 500+ złożyłam w gminie przez bank 1 lipca. Do dziś nie dostałam pieniędzy. To tak w kwestii braku opoóźnień.
~~Jasnobrunatna Daglezja napisał(a): Wniosek o 500+ złożyłam w gminie przez bank 1 lipca. Do dziś nie dostałam pieniędzy. To tak w kwestii braku opoóźnień.mają czas do 31pażdziernika więc nie ma opóżnienia