~~Morelowy Złotlin napisał(a): Dla brudnozielonej Maciejki popatrz na swoje ręce, zanim coś powiesz niewłasciwego i tyle .
~~Płowy Świerk napisał(a): Miałem nie pisać, ale ... Jeżeli oczy są zwierciadłem duszy to spójrzcie na oczy pana burmistrza. Poza tym znając wspólną przeszłość obu panów z wywiadu no to nie wiem jak mam wytłumaczyć dzieciom co to jest :moralność, honor gdzie się zaczyna biznes a gdzie obłuda. Co to za włodarze, którzy nie rozumieją podstawowych zasad rozwoju gospodarki a pan burmistrz nie rozumie tego ani w ząb. O to należy pytać a nie czy rada kocha czy nie kocha pana burmistrza. Jak długo jakiś grajek będzie ważniejszy od sieci dróg w gminie - źródło rozwoju gospodarki, tak długo Polacy będą parobkami Niemiec bo mali włodarze stawiają sobie wielkie pomniki. Daj burmistrzu ludziom możliwości rozwoju(dobrą komunikację) a oni sami zadbają o doznania kulturalne zgodnie ze swoimi tradycjami i upodobaniami a nie pod wiecznym patronatem przypadkowych ludzi.
~~Pomarańczowobrązowy Dyptam napisał(a):~~Płowy Świerk napisał(a): Miałem nie pisać, ale ... Jeżeli oczy są zwierciadłem duszy to spójrzcie na oczy pana burmistrza. Poza tym znając wspólną przeszłość obu panów z wywiadu no to nie wiem jak mam wytłumaczyć dzieciom co to jest :moralność, honor gdzie się zaczyna biznes a gdzie obłuda. Co to za włodarze, którzy nie rozumieją podstawowych zasad rozwoju gospodarki a pan burmistrz nie rozumie tego ani w ząb. O to należy pytać a nie czy rada kocha czy nie kocha pana burmistrza. Jak długo jakiś grajek będzie ważniejszy od sieci dróg w gminie - źródło rozwoju gospodarki, tak długo Polacy będą parobkami Niemiec bo mali włodarze stawiają sobie wielkie pomniki. Daj burmistrzu ludziom możliwości rozwoju(dobrą komunikację) a oni sami zadbają o doznania kulturalne zgodnie ze swoimi tradycjami i upodobaniami a nie pod wiecznym patronatem przypadkowych ludzi.
to się przeprowadź do Nowogrodźca - będziesz miał ładnie. Zapraszamy!
Z tego człowieka emanuje fałsz i obłuda a o mściwości nie wspomnę ,szczyci się dzbankami i Rynkiem który przepłacili 100 % a ludzie mają nieoświetlone drogi i na dodatek brną w błocie .Jedna pani powiedziała mi kiedyś zobacz jaki ładny mamy Rynek ,ja jej szybko odpowiedziałem Rynek to nie cała gmina i ją zatkało .
~~Pomarańczowobrązowy Dyptam napisał(a):~~Płowy Świerk napisał(a): Miałem nie pisać, ale ... Jeżeli oczy są zwierciadłem duszy to spójrzcie na oczy pana burmistrza. Poza tym znając wspólną przeszłość obu panów z wywiadu no to nie wiem jak mam wytłumaczyć dzieciom co to jest :moralność, honor gdzie się zaczyna biznes a gdzie obłuda. Co to za włodarze, którzy nie rozumieją podstawowych zasad rozwoju gospodarki a pan burmistrz nie rozumie tego ani w ząb. O to należy pytać a nie czy rada kocha czy nie kocha pana burmistrza. Jak długo jakiś grajek będzie ważniejszy od sieci dróg w gminie - źródło rozwoju gospodarki, tak długo Polacy będą parobkami Niemiec bo mali włodarze stawiają sobie wielkie pomniki. Daj burmistrzu ludziom możliwości rozwoju(dobrą komunikację) a oni sami zadbają o doznania kulturalne zgodnie ze swoimi tradycjami i upodobaniami a nie pod wiecznym patronatem przypadkowych ludzi.
Z tego człowieka emanuje fałsz i obłuda a o mściwości nie wspomnę ,szczyci się dzbankami i Rynkiem który przepłacili 100 % a ludzie mają nieoświetlone drogi i na dodatek brną w błocie .Jedna pani powiedziała mi kiedyś zobacz jaki ładny mamy Rynek ,ja jej szybko odpowiedziałem Rynek to nie cała gmina i ją zatkało .
~~Złotobrązowa Forsycja napisał(a):~~Pomarańczowobrązowy Dyptam napisał(a):~~Płowy Świerk napisał(a): Miałem nie pisać, ale ... Jeżeli oczy są zwierciadłem duszy to spójrzcie na oczy pana burmistrza. Poza tym znając wspólną przeszłość obu panów z wywiadu no to nie wiem jak mam wytłumaczyć dzieciom co to jest :moralność, honor gdzie się zaczyna biznes a gdzie obłuda. Co to za włodarze, którzy nie rozumieją podstawowych zasad rozwoju gospodarki a pan burmistrz nie rozumie tego ani w ząb. O to należy pytać a nie czy rada kocha czy nie kocha pana burmistrza. Jak długo jakiś grajek będzie ważniejszy od sieci dróg w gminie - źródło rozwoju gospodarki, tak długo Polacy będą parobkami Niemiec bo mali włodarze stawiają sobie wielkie pomniki. Daj burmistrzu ludziom możliwości rozwoju(dobrą komunikację) a oni sami zadbają o doznania kulturalne zgodnie ze swoimi tradycjami i upodobaniami a nie pod wiecznym patronatem przypadkowych ludzi.
Z tego człowieka emanuje fałsz i obłuda a o mściwości nie wspomnę ,szczyci się dzbankami i Rynkiem który przepłacili 100 % a ludzie mają nieoświetlone drogi i na
dodatek brną w błocie .Jedna pani powiedziała mi kiedyś zobacz jaki ładny mamy Rynek ,ja jej szybko odpowiedziałem Rynek to nie cała gmina i ją zatkało .
Wow serio zatkało ją??? Kurczę mnie też:):):) Zluzuj majty!