skorn napisał(a): bohatersko "walczy" z "klechami" : )
PIENIACZ W AKCJI
sentinel 24 czerwca . o 19:37
sentinel
skorn napisał(a):
Po pierwsze:
Przestań się mądrować, bo pojęcia to Ty nie masz. To że jesteś moderatorem, nie czyni Cię automatycznie dobrym moderatorem.
Najlepszą weryfikacją moderatora jest ocena jego pracy przez użytkowników forum, a nie własne zdanie o sobie.
Pojęcie mam i to dość spore (nie pisałem wcale, że jestem dobry), a czy jestem w tym dobry, to już nie Twoja sprawa, bo od oceny moderatorów jest admin, a nie użytkownik forum.
skorn napisał(a): Po drugie:
Regulamin jest do bani, skoro umożliwia nieuzasadnioną ingerencję w wypowiedź, tak więc nie powoływałbym się na niego, jako że stoi w sprzeczności z konstytucyjną wolnością słowa. ; )
Nie rozumiesz jak widać zasad panujących w necie i obowiązującego prawa.
Moderacja postów, to nie jest nieuzasadniona ingerencja w wypowiedzi, gdyż posty są moderowane z konkretnych powodów, które są określone w regulaminie.
Regulamin nie stoi w sprzeczności z wolnością słowa, bo wolność słowa to nie dowolność w obrażaniu ludzi, ubliżaniu im, czy też pisanie o nich chamskich tekstów.
skorn napisał(a): Po trzecie:
To czego brakuje modom tutaj, to przede wszystkim wyczucia sytuacji i elastyczności - kiedy zareagować, a kiedy odpuścić.
Jak widać to Tobie brakuje wyczucia, bo za braku konkretnych argumentów zaczynasz pisać jacy to moderatorzy są, a jacy powinni oraz określenia " przestań się mądrować".
Zajmij się sobą, zamiast brać się za ocenianie innych.
Jesteś tu użytkownikiem forum, z zachowujesz się co najmniej jakbyś był tu adminem.