~~Brunatnoszary Nagietek napisał(a): Ja , niżej podpisany , Janusz Trolejbus, oświadczam publicznie , że przepraszam wyborców partii PiS za znieważające słowa , których użyłem wobec nich w trakcie prowadzenia różnego rodzaju dyskusji na forum Bolec.info
Janusz Trolejbus, alias Falco
~~Srebrzystoczarna Macierzanka napisał(a):
Nie ma w języku Polskim tak obraźliwych słów aby mogły wyrazić obrzydzenie do partii i wyborców PiS. Pisowcy i bolszewicy w DNA są najbliżsi opium. Wszystkie trzy szkodliwe z zielonych niedojrzałych główek.
Skrajnie lewicowi nazywają sami siebie prawicowcami.Kościół czyni lewicowca jeszcze głupszym a nie prawicowym.Okres rządów PiS zapisze się w historii Polski jako gospodarcza katastrofa.Zabieranie pracującym i rozdawanie jako niby dobroczynność było jest i zawsze będzie komuną.
Amen trolle.
~~Pomarańczowobrązowy Barwinek napisał(a):Jeżeli chcesz podyskutować o mojej rodzinie , nie oczekuj odpowiedzi a spotkaj się ze mną osobiście w obecności tych których znasz , pomimo że wiem że braknie Tobie odwagi i nie przyjmiesz zaproszenia podaje nr .telefonu - 696207676 . Ja nie cierpię anonimowych plotkarzy . Publicznie wystaw ocenę kierowcy jeżdżącemu pod wpływem i człowiekowi który zganił takiego kierowcę .M21W2 napisał(a): Piotrek osobiście uważam że ten temat powinien zostać zamknięty , Falco sam się przedstawił kim jest a jego zwolennicy ( klakierzy ) dostosowali swój poziom do niego . Miłego Weekendu .
Ty jak zwykle prawy i sprawiedliwy ,pochwal się co u Ciebie ,jak tam rodzina ,poznaje ?
Nie cierpię tej waszej katolickiej obłudy .
M21W2 napisał(a):~~Pomarańczowobrązowy Barwinek napisał(a):Jeżeli chcesz podyskutować o mojej rodzinie , nie oczekuj odpowiedzi a spotkaj się ze mną osobiście w obecności tych których znasz , pomimo że wiem że braknie Tobie odwagi i nie przyjmiesz zaproszenia podaje nr .telefonu - 696207676 . Ja nie cierpię anonimowych plotkarzy . Publicznie wystaw ocenę kierowcy jeżdżącemu pod wpływem i człowiekowi który zganił takiego kierowcę .M21W2 napisał(a): Piotrek osobiście uważam że ten temat powinien zostać zamknięty , Falco sam się przedstawił kim jest a jego zwolennicy ( klakierzy ) dostosowali swój poziom do niego . Miłego Weekendu .
Ty jak zwykle prawy i sprawiedliwy ,pochwal się co u Ciebie ,jak tam rodzina ,poznaje ?
~~Konopna Acidantera napisał(a):Mało tego jak podałeś imię Zbyszka do bardzo się ucieszyłem , ja od dawna zapraszam jego na rozmowę , nawet zaproponowałem duże spotkanie w gronie braci i siostry jak komuś brak odwagi zmierzyć się z prawdą to właśnie jemu . Masz TY i Zbyszek publiczne zaproszenie na kawę i rozmowę , spróbuj go namówić może Tobie się uda .M21W2 napisał(a):~~Pomarańczowobrązowy Barwinek napisał(a):Jeżeli chcesz podyskutować o mojej rodzinie , nie oczekuj odpowiedzi a spotkaj się ze mną osobiście w obecności tych których znasz , pomimo że wiem że braknie Tobie odwagi i nie przyjmiesz zaproszenia podaje nr .telefonu - 696207676 . Ja nie cierpię anonimowych plotkarzy . Publicznie wystaw ocenę kierowcy jeżdżącemu pod wpływem i człowiekowi który zganił takiego kierowcę .M21W2 napisał(a): Piotrek osobiście uważam że ten temat powinien zostać zamknięty , Falco sam się przedstawił kim jest a jego zwolennicy ( klakierzy ) dostosowali swój poziom do niego . Miłego Weekendu .
Zaprosisz brata Zbyszka czy braknie ci odwagi .
M21W2 napisał(a):~~Konopna Acidantera napisał(a):Mało tego jak podałeś imię Zbyszka do bardzo się ucieszyłem , ja od dawnaM21W2 napisał(a):~~Pomarańczowobrązowy Barwinek napisał(a):Jeżeli chcesz podyskutować o mojej rodzinie , nie oczekuj odpowiedzi a spotkaj się ze mną osobiście w obecności tych których znasz , pomimo że wiem że braknie Tobie odwagi i nie przyjmiesz zaproszenia podaje nr .telefonu - 696207676 . Ja nie cierpię anonimowych plotkarzy . Publicznie wystaw ocenę kierowcy jeżdżącemu podM21W2 napisał(a): Piotrek osobiście uważam że ten temat powinien zostać zamknięty , Falco sam się przedstawił kim jest a jego zwolennicy ( klakierzy ) dostosowali swój poziom do niego . Miłego Weekendu .
wpływem i człowiekowi który zganił takiego kierowcę .
Zaprosisz brata Zbyszka czy braknie ci odwagi .
zapraszam jego na rozmowę , nawet zaproponowałem duże spotkanie w gronie braci
i siostry jak komuś brak odwagi zmierzyć się z prawdą to właśnie jemu . Masz TY i
Zbyszek publiczne zaproszenie na kawę i rozmowę , spróbuj go namówić może Tobie się uda .
Pannazdzieckiem napisał(a): Miło było porozmawiać Lucjanie dziękuję , że podałeś nr telefonu
Zamykajcie qurwa ten temat ...